Podolyak a prezis cât timp ar putea dura războiul/president.gov.ua Podolyak a prezis cât timp ar putea dura războiul/president.gov.ua consilierul șefului Biroului prezidențial, Mikhail Podolyak, a prezis cât va dura războiul cu Rusia.

După cum a menționat într-un interviu cu Medusa, “dacă numărăm armele acumulate, poate dura de la două la șase luni.” 

În același timp, el a subliniat că nu ar dori să stabilească termene specifice, deoarece durata războiului depinde de mulți factori.

“Războiul este un proces neliniar, influențat de zeci sau chiar sute de factori, inclusiv militari indirecți și diplomatici indirecți. Nu aș stabili termene în mod specific. Aș analiza mai multe schimbări în sentimentul public din țara noastră, din Rusia, din Europa. Acum înțelegem că este necesar să începem să lucrăm mai intens cu lobby-ul pro-rus care există din nou în Europa, astfel încât să nu aibă ocazia să promoveze în continuare aceste narațiuni criminale pentru Ucraina”, a spus el.

Citește și:  prima armă va fi livrată din Germania în Ucraina până la sfârșitul lunii iunie - Ambasador Primele arme vor fi livrate din Germania în Ucraina până la sfârșitul lunii iunie-Ambasador  elitele lui Putin sunt dezamăgite de rezultatele a 100 de zile de război cu Ucraina-RosSMI Elitele lui Putin sunt dezamăgite de rezultatele celor 100 de zile de război cu Ucraina – RosSMI

după cum scria UNIAN, mai devreme în OPU au spus că războiul cu Rusia se poate opri în orice moment. 

Potrivit șefului OPU Andrey Ermak, Federația Rusă speră la un război prelungit și o victorie datorită numărului de oameni.

consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici este sigur că victoria în război va dura câteva luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.