câți ocupanți morți și răniți sunt în contul APU: OPU a exprimat o evaluare/fotografie facebook.com/GeneralStaff.uaCâți ocupanți morți și răniți sunt în contul APU: OPU a exprimat o evaluare/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Biroul președintelui a estimat pierderile estimate ale armatei ruse în timpul războiului pe scară largă împotriva Ucrainei.

După cum a remarcat șeful biroului președintelui, Mikhail Podolyak, într-un interviu acordat Medusei, în opinia sa, aproximativ 80 de mii de oameni au fost uciși și răniți.

“În opinia mea, astăzi pierderile combinate ale PMC și ale armatei ruse, împreună cu pierderile sanitare (răniți, uciși, mutilați), sunt de aproximativ 80 de mii”, a spus el.

Citește și:  Războiul din Ucraina se poate încheia în orice moment: OPU a numit motivul Războiul din Ucraina se poate încheia în orice moment: OPU a numit motivul în curând Ucraina va intra într - o contraofensivă intensă-Podolyak În curând Ucraina va intra într – o contraofensivă intensivă-Podolyakîn 100 de zile de război, aviația ucraineană a efectuat 1000 de raiduri aeriene asupra trupelor inamice în 100 de zile de război, aviația ucraineană a efectuat 1000 de raiduri aeriene asupra trupelor inamice

În același timp, consilierul șefului OPU a menționat că numărul pierderilor rusești a scăzut semnificativ în comparație cu primele săptămâni ale războiului. 

“Pentru prima lună și jumătate, ar fi putut ucide până la o mie de oameni [pe zi]. Acum există pierderi poziționale aproximativ comparabile cu ale noastre, adică pierd 100-200 de persoane pe zi. Au 600-700 de răniți și pierderi sanitare”, a spus Podolyak.

El a subliniat, de asemenea, că armata rusă este, în orice caz, mult mai voluminoasă decât cea ucraineană, în timp ce calitatea este mai mică. Cu toate acestea, comanda rusă este drăguță.

“Avem oameni care merg în mod conștient la război, protejându — și familia și sunt oameni acolo, nici măcar nu știu cum să — i numesc… mi se pare că mulți dintre ei-îi urmărim vorbind, există videoclipuri-mulți dintre ei chiar vorbesc prost rusa… desigur, ei [comanda rusă este acum foarte mulțumită. Când pierzi o mie de oameni pe zi și când pierzi o sută de oameni pe zi, acestea sunt lucruri ușor diferite. Ei cred că luptă deja cu succes. Credem că pierderea a o sută de oameni pe zi este o tactică proastă pentru noi. Vrem să ne minimizăm pierderile cât mai mult posibil”, a comentat Podolyak. 

După cum a scris UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu dimineața zilei de 3 iunie 30950 ocupanții ruși au fost lichidați.Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat pe 2 iunie că până la 100 de soldați ucraineni sunt uciși și aproximativ 500 sunt răniți în fiecare zi în bătăliile din Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.