ocupanții refuză să participe la ostilități în Ucraina/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseOcupanții refuză să participe la ostilitățile din Ucraina/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

În armata rusă, cazurile de concediere a unui număr mare de personal militar din cauza refuzului de a participa la ostilități în Ucraina au devenit mai frecvente.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei începând cu ora 18:00.

“Pierderile semnificative ale trupelor de ocupație rusești distrug planurile conducerii militare pentru un avans rapid adânc pe teritoriul Ucrainei. Cazurile de concediere a unui număr mare de personal din cauza refuzului de a participa la ostilități pe teritoriul Ucrainei au devenit mai frecvente. Acest lucru nu permite consolidarea și înlocuirea unităților rusești care și-au pierdut capacitatea de luptă într-un timp scurt”, se arată în raport.

În același timp, se remarcă faptul că unitățile ucrainene, care îndeplinesc sarcini de tragere, continuă să reducă cu succes numărul ocupanților ruși pe teritoriul ucrainean.

după cum a raportat UNIAN, de la începutul războiului, armata ucraineană a distrus aproape 33 de mii de ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.