în Lugansk OVA-a spus despre situația de pe autostrada Lisichansk-Bakhmut/foto t.me/serhiy_haydayLuhansk OVA a povestit despre situația de pe autostrada Lisichansk-Bakhmut/fotografie t.me/serhiy_hayday

Autostrada Lisichansk-Bakhmut nu este blocată pentru mașini. Invadatorii trage prin ea, dar nu-l controla.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful Administrației Regionale de Stat Luhansk Serghei Gaidai.

Gaidai a reacționat la publicațiile unui număr de mass – media care au răspândit în mod activ vestea că ocupanții au tăiat “drumul vieții” din Bakhmut-Lisichansk. Primul care a răspândit aceste informații a fost jurnalistul Yuri Butusov.

“Regiunea Luhansk nu este tăiat! Autostrada Lisichansk-Bakhmut nu este blocată. Există acces la Lisichansk și Severodonetsk”, a spus Gaidan.

el a subliniat că informațiile despre invadatorii care intră pe autostradă nu corespund realității.

“Drumul este împușcat, dar am reușit deja să livrăm marfă de gumă astăzi. Începând cu ora 13, călătoria pe șosea este posibilă. Unele titluri, în general, provoacă indignare. Scrie “rușii au tăiat mesajul pe autostrada Lisichansk – Bakhmut. Regiunea Luhansk în cazan?”iresponsabil și manipulator. Păstrează-ți presupunerile pentru tine. V-ați gândit ce se va întâmpla cu rudele apărătorilor care apără Regiunea Luhansk și rudele celor care au rămas în regiune când au citit acest lucru? Care cazan? Gândiți-vă la oameni”, a adăugat Gaidai.

Anterior, Serghei Gaidai a raportat că aproximativ 10% din teritoriul regiunii Luhansk se află sub controlul ucrainean.

Citește și:  vezi inamicul?: APU a arătat o muncă strălucitoare de artilerie și recunoaștere aeriană (video) “Vedeți dușmanul?”: APU a arătat o muncă strălucitoare de artilerie și recunoaștere aeriană (video) rușii au lovit mall-ul și 60 de case din Zaporozhye: Federația Rusă raportează despre atacul asupra Motorsich Rușii au lovit centrul comercial și 60 de case din Zaporozhye: Rusia raportează despre atacul asupra “Motorsich”  Lituania trimite Ucrainei un lot de transportoare blindate și camioane militare Lituania trimite Ucrainei un lot de transportoare blindate și camioane militare rușii bombardează granița în fiecare zi: șeful OVA a povestit despre situația din regiunea Chernihiv Rușii bombardează granița în fiecare zi: șeful OVA a vorbit despre situația din regiunea Chernihiv lângă Chernihiv, rușii au luptat cu luptători morți - au distrus mormintele eroilor (foto) lângă Chernihiv, rușii” au luptat ” cu luptători morți – au distrus mormintele eroilor (foto)

În Regiunea Luhansk, activitatea ultimei stații de distribuție a gazelor a fost oprită. Acum, în plus față de lipsa de apă și zona de lumină este complet lăsat fără gaz.ocupanții ruși s-au concentrat pe Donbass și au tras toate forțele posibile în Regiunea Luhansk. Invadatorii bombardează masiv Regiunea. Săptămâna viitoare va fi crucială pentru regiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.