foc după ce a fost lovit de rachete rusești/foto de Alexander Kamyshin

luni dimineață, 18 aprilie, după anunțarea unei alerte aeriene în Lviv a raportat lovituri de rachete asupra orașului.

UNIAN transmite online din Lviv și din regiune începând de Luni, 18 aprilie.

13:33  Circulația transportului public în Lviv a fost reluată ca de obicei. Drumurile blocate sunt deschise pentru călătorii. Orest Oleskiv, șeful Departamentului de Transport al orașului, a raportat.

13:23  Șeful Lviv OVA Kozitsky a spus că în timpul celei de-a doua alarme de dimineață, rachetele inamice zburau din nou spre Lviv, dar au fost doborâte cu succes de apărarea noastră aeriană.

12:46  Numărul morților din Lviv a crescut la 7 persoane, 11 răniți — trei dintre ei în stare gravă, a declarat șeful Ova Kozitsky. Acestea sunt date preliminare care se pot schimba. Incendiile care au avut loc ca urmare a loviturilor au fost stinse, dar obiectele au fost distruse. Salvatorii demontează molozul.

12:41  Rachetele trase la Lviv au venit din Belarus, sugerează presa locală. De asemenea, a devenit cunoscut faptul că aproximativ 3-4 rachete au fost lansate de pe teritoriul Belarusului noaptea trecută.

12:10 Un voluntar din Lviv a povestit unde își doreau cu adevărat Rashiștii – în cuve cu Zupa și borș ucrainean, dar au ratat.

11:56 consecințele bombardamentelor de dimineață din Lviv.

11:12  Rachetele ghidate au zburat spre Lviv, care a schimbat direcția în ultimul moment”, a declarat Andrian Gutnik, deputat al Consiliului Municipal Lviv. “Rachetele au fost trimise în regiunea Ivano-Frankivsk, dar în ultimul moment au fost returnate la Lviv. Orașul trăiește și lucrează în ritmul obișnuit, traficul a fost stabilizat, unele direcții au fost schimbate, gara funcționează normal.”

10:51  Numărul de răniți în Lviv a crescut la 11, 6 mort, – Andrey Sadovoy, primarul orașului. Sadovoy a spus că loviturile de rachete au deteriorat sau distrus aproximativ 40 de mașini. Unda de șoc a spart ferestrele hotelului în care locuiesc ucrainenii evacuați.

10:47 pierderile ocupanților până în prezent.

10:08 Poporului adjunct Knyazhitsky a spus că, ca urmare a bombardamentelor din Lviv sunt morți și răniți.

10:00   În Lviv, mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful de Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin. Nu există victime în rândul pasagerilor și lucrătorilor feroviari.

Traficul feroviar a fost reluat, dar sunt posibile întârzieri.

09: 15 Consilierul șefului OP Mikhail Podolyak a reacționat la grevele de dimineață de la Lviv.

“Cinci lovituri puternice de rachete asupra infrastructurii civile a Vechiului Lviv European deodată. Rușii continuă să atace barbar orașele ucrainene din aer, declarând cinic “dreptul” lor întregii lumi… pentru a ucide ucraineni”, a scris el.

08:48 Primarul Lviv Andrey Sadovoy a raportat 5 lovituri de rachete vizate asupra orașului.

Și șeful Lviv Ova Maxim Kozitsky raportează patru lovituri de rachete.

08:00 martorii oculari raportează mai multe explozii în Lviv. Nu există detalii încă

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.