ce se întâmplă astăzi la Kiev?/foto Tit Alexander

Rusia se sperie cu greve asupra facilităților strategice și clădirilor guvernamentale din Kiev. Situația din capitală a fost turbulentă în ultimele zile.

UNIAN transmite online ce se întâmplă în oraș și regiune luni, 18 aprilie.

15:18 Armata rusă a ucis fiecare al cincilea rezident care a rămas în Bucha în timpul ocupației rusești. Acest lucru a fost declarat în aerul televiziunii ucrainene de către primarul Bucha Anatoly Fedoruk.

15:15 Blocaj de trafic de dimineață la intrarea în Kiev. Este posibil să existe un astfel de blocaj de trafic la intrare și la ieșire, deoarece mulți oameni vin la Kiev pentru câteva zile pentru lucruri.

13: 26  Un atac cu rachete asupra infrastructurii din Vasilkov în regiunea Kiev dimineața a fost provocat de invadatori. Informațiile sunt clarificate, a declarat șeful Kiev Ova Alexander Pavlyuk. Aceasta nu este prima lovitură pentru Vasilkov. Anterior, rușii au lansat atacuri cu rachete la un depozit de petrol, un aerodrom și una dintre întreprinderi.

12:27 grupul “fără frontiere” a venit la Irpen pentru a înveseli locuitorii.

12:16  Atacantul spaniol Fran Sol, al cărui contract aparține Dynamo Kiev, a primit refugiați din Ucraina la domiciliul său din Spania. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a scris pe Twitter în limba ucraineană: “fii puțin ajutor. Tse naimenshe, sho mi poate zrobiti, shob ajuta poporul ucrainean. Eu sunt patria mea acum, acum suntem în casa noastră. Sper că te vei căsători în curând, pot avea un bootie la tine acasă, iar pokey-ul de aici este al tău. Glorie Ucrainei!”

11:53 În regiunea Kiev, un grup de jefuitori care au jefuit un centru comercial pentru 5 milioane de grivne a fost reținut. deci, în Bucha, patru intruși, inclusiv două femei, au jefuit unul dintre supermarketurile de construcții care au fost supuse atacurilor inamice. Atacatorii au furat instrumente și echipamente în valoare totală de mai mult de 5 milioane de grivne. La locul de reședință al răufăcătorilor, poliția a efectuat percheziții și a confiscat televizoare, frigidere, mașini de spălat, ferăstraie cu lanț și multe alte bunuri. O anchetă preliminară a fost lansată în acest sens.

11:47  Operațiunile de deminare în regiunea Kiev continuă zilnic. ‼Direct în ultima zi, salvatorii au examinat următoarele așezări: Districtul buchansky al orașului: Makarov, Druzhnya, Ozerschina, Bucha, Vorzel, Irpen, Gostomel, Dmitrovka, Mikhailovka – Rubezhovka, Mirotskoe, Borodyanka, Berestyanka; Brovarsky al orașuluiDistrictul: Plotinki, Pobeda, Shevchenkovo; Districtul Vyshgorodsky: Novye Petrovtsy, Dymer, Priborsk, Volchkov; Districtul Fastovsky al orașului: Yasnogorodka. Pe 17 Aprilie, în timpul lucrărilor, specialiștii au neutralizat 661 de obiecte explozive. Și în total pentru toate timpurile-15993. ‼Studiul teritoriilor dezocupate va continua.

11:38  Gorenka are, de asemenea, propriul dulap, care a rezistat la XV

10:53 Fiecare cincime dintre cei care au rămas în orașul ocupat a fost ucis – primarul Bucha “am numărat în Bucha: fiecare cincime dintre cei care au rămas în oraș sub ocupanți au fost uciși. Și eu personal, ca mii de concetățeni ai mei, simt ură față de cei care au torturat și ucis Buchanani pașnici”, a spus primarul. “Infracțiunile deosebit de grave sunt violurile în bandă și uciderea copiilor. Ei au fost, de asemenea, în Bucha și Vorzel. Indiferent cât de greu este, trebuie să vorbiți despre asta în limba rusă. Lăsați mamele rusești să audă ce au făcut copiii lor în Bucha”, a adăugat el.

10:48 pierderile ocupanților până în prezent.

10:24 În timpul unei călătorii în districtul Brovarsky, președintele Kova, Alexander Pavlyuk, a vizitat o companie locală de fabricare a ferestrelor. La restaurarea regiunii, ne vom baza pe producătorii locali.

10:03  O trecere temporară peste râul Irpen a fost deschisă în parcarea de pe autostrada Kiev-Chop.

9:16  La Kiev, în Piața Sofia, a fost plasat un banner pe clădirea Ministerului Afacerilor Interne în sprijinul tuturor unităților care apără acum Mariupol.

9: 06  Metroul din Kiev de astăzi va transporta pasageri de la 06:30 la 20:00, transport terestru – de la 7:00 la 21:00 Vă reamintim: la Kiev și regiunea Kiev, starea de asediu durează acum de la 22:00 la 05:00. În timpul stingerii, este interzisă deplasarea în jurul orașului. Puteți ieși doar pentru a ajunge la cel mai apropiat adăpost. Autoritățile orașului îndeamnă oamenii de la Kiev să respecte regulile de stingere și să nu ignore semnalele de alarmă de aer!

06:33 alarma a fost anunțată chiar în capitală.

06:32 O alertă aeriană a fost declarată în regiunea Kiev!

05:00  Starea de asediu s-a încheiat la Kiev și în regiune. Locuitorii capitalei și regiunii pot fi pe străzi până la ora 22:00.

00:00 Locuitorii din Kiev se plâng de mirosul de ardere. Potrivit canalelor Telegram, cauza mirosului neplăcut se află în incendiile forestiere din Cernobîl.

Trupele ruse au invadat Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie. Atacul rus a fost însoțit de bombardarea instalațiilor militare și civile.

după o încercare nereușită de a asalta capitala, forțele de ocupație s-au concentrat pe terorizarea populației civile din așezările ocupate temporar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.