Care este situația din Kharkiv astăzi?/foto UNIAN (Andrey Marienko)Care este situația din Kharkiv astăzi?/foto UNIAN (Andrey Marienko)

de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, Harkov și regiunea au suferit de atacurile ocupanților.

UNIAN online spune ce se întâmplă în Kharkiv și în regiune astăzi, 27 aprilie:

13:36  KP” Harkovvodokanal ” a eliminat ieri 6 daune pe conductele de apă și a pus 7 puțuri de inspecție în ordine, în ciuda ostilităților active, 20 de echipaje de urgență lucrează astăzi. Reparațiile se efectuează în aproape toate zonele orașului. De asemenea, laboratorul de control sanitar și epidemiologic efectuează studii zilnice de calitate a apei. Toți indicatorii sunt normali.

13:14 Un angajat al Consiliului Municipal Izyum, Viktor Belsky, a fost ucis în timpul unui atac asupra unui punct de control al ocupanților ruși, a declarat Maxim Strelnik, șeful departamentului Consiliului Municipal. Potrivit acestuia, un grup de rezidenți din Izyum împreună cu Viktor Belsky au atacat un punct de control în Izyum ocupat temporar, unde bărbații au fost duși cu forța în formațiuni militare inamice ilegale, iar femeile au fost dezbrăcate în timpul unei căutări.

12:08  Sinegubov despre situația din regiunea Harkov din 27 aprilie:

11:44  Majoritatea animalelor au fost deja evacuate din Delfinariul NEMO din Kharkiv. Acum, delfinii, focile de blană și leii de mare se află în Delfinariul NEMO Odessa, o echipă de medici veterinari și formatori au creat condiții confortabile pentru ca animalele să rămână. Dar o pereche de balene albe, înghețată și bulgăre de zăpadă, sunt încă amenințate în Harkov, iar un delfin nou născut cu mama și tata se află și în delfinariu.

11:26 Șeful Kharkiv OVA Oleg Sinegubov a arătat o fotografie a instituțiilor de învățământ superior din regiune distruse Cinic de rashiști. “Vom reconstrui zidurile. Și vom păstra cu siguranță statutul capitalului Studențesc și potențialul nostru științific!”- șeful OVA notează.

11:19  Artistul ceramic Kharkiv Vyacheslav Pasynok a ținut o clasă de master în metrou pentru copiii care se ascund de bombardamentul Skotorus.

10:53  Utilitățile funcționează 24/7, astfel încât să aveți apă, Vă mulțumesc pentru munca lor.

10:44  Deci, ce au orcii acolo? Și totul este rău pentru ei, rândurile “două sutimi” sunt reînnoite în fiecare zi. Deja 22 mii 400 laptenogi nu se vor întoarce în viață în Federația Rusă. Nimic, rudele lor sunt în așteptare pentru un “premiu de consolare” de 10 mii de ruble (4 mii UAH)

10:31  În Balakleya, armata rusă a furat o oală și un rucsac din casă – video de la camerele de supraveghere.

9:52 Guvernul trimite 250 de milioane UAH în regiunea Kharkiv-fonduri pentru eliminarea consecințelor ostilităților și restaurarea infrastructurii critice deteriorate ca urmare a bombardamentelor, a declarat premierul Denis Shmygal.

9: 28  Ukrzaliznytsia a programat un zbor suplimentar de evacuare de la Kharkiv pentru 27 aprilie la 11: 30 A.M. – 209/210 Kharkiv Pass. – Ivano-Frankivsk

lista completă a trenurilor suplimentare de evacuare în Ucraina.

9: 15  Inamicul a preluat controlul mai multor așezări din regiunile Harkov și Luhansk – Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei din regiunea Harkov, inamicul a capturat periferia nord-estică a așezării Bolshaya Kamyshevakha și a preluat controlul asupra satului Zavody. În direcția Limansky, invadatorii ruși au confiscat așezarea Zarechnoye. În direcția Severodonetsk, invadatorii au început să controleze Novotoshkovskoye

6: 35 noaptea și dimineața în Kharkiv și regiunea nu a declarat o alertă aeriană.

1.07 Rețeaua a raportat că explozii au fost auzite în Kharkiv.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.