Care este situația de la Kiev astăzi?/foto UNIAN (Alexander Sinitsa) care este situația de la Kiev astăzi?/fotografie UNIAN (Alexander Sinitsa)

La începutul lunii aprilie, forțele armate ucrainene au eliberat Kievul și regiunea de invadatori. De atunci, situația sa stabilizat, locuitorii locali au început să se întoarcă în oraș și în regiune.

Dar autoritățile locale avertizează că este prea devreme și periculos să se întoarcă.  Situația de la Kiev și regiunea joi, 5 mai, – difuzat de mai jos:

11: 28  La Kiev, un traficant de droguri a fost expus cu un lot de precursori și cu 1 milion UAH. cash. În timpul activităților de căutare operațională pe strada Miropolskaya, în districtul Desnyansky din Kiev, un cetățean în vârstă de 63 de ani a fost reținut după ce a vândut un precursor-fenilnitropropen, utilizat pentru fabricarea substanței psihotrope “amfetamină”, în valoare de 30.000 UAH.

10: 42 pierderile totale de luptă inamice de la 24.02 la 05.05

10:13  În regiunea Kiev, polițiștii de frontieră, împreună cu frații lor din AFU, au prins un “crocodil” – un elicopter de luptă inamic, pe care apărătorii ucraineni l-au transformat cu pricepere într-un submarin și l-au trimis în același loc în care ajunsese deja nava de război rusă.

Cu ajutorul unei bărci de pază marină, polițiștii de frontieră au remorcat elicopterul scufundat. Ulterior, această dovadă a crimelor de război ale Rusiei în Ucraina a fost adusă pe uscat.

9: 55  Comandantul OMBr 72. Cazacii negri colonelul Alexander Vdovichenko, Cavaler al ordinelor lui Bogdan Khmelnitsky povestește despre apărarea Kievului.

9:26  La Kiev, din 16 Mai, vor să reia tarifele de transport public.

00:00  În timpul alertei aeriene, a fost lansată o grevă de rachete asupra districtului Brovarsky. Potrivit informațiilor preliminare, racheta a fost doborâtă de apărarea aeriană între satele Trebukhov și Krasilovka. Ca urmare a căderii resturilor, există un incendiu de tufiș. Serviciul de urgență de stat lucrează la fața locului.

ca urmare a moloz care se încadrează, există un bush foc/foto președinte al Administrației de Stat Regionale Kiev Alexander Pavlyuk.Ca urmare a moloz care se încadrează, există un bush foc/foto președinte al Administrației de Stat Regionale Kiev Alexander Pavlyuk.Amintiți – vă că pe 3 mai, forțele de apărare aeriană din Ucraina au doborât trei rachete de croazieră inamice, dintre care două se îndreptau spre Vinnytsia, a treia-lângă Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *