ce trebuie să faceți dacă ferestrele sunt scoase în casă/Photo Unian

Trupele rusești atacă orașele ucrainene pașnice cu bombe, artilerie și aeronave. Din acest motiv, multe apartamente sunt distruse complet sau parțial. Ochelarii fragili sunt afectați în special.

Anterior, UNIAN a povestit cum să lipească ferestrele, astfel încât acestea să nu fie sparte de valul de explozie. Dar dacă explozia este foarte aproape, atunci nimic nu va salva sticla. Vă spunem ce trebuie făcut în acest caz.

Ce trebuie să faceți dacă ferestrele sunt eliminate: primii pași

Mai întâi de toate, trebuie să remediați daunele. Proprietarul apartamentului trebuie să facă o fotografie a proprietății deteriorate la telefon, astfel încât în viitor să existe posibilitatea de a primi despăgubiri. În același timp, fotografiile distrugerii nu pot fi partajate, pentru a nu informa inamicul.

Amintiți-vă că Zelensky a promis că va restabili toate proprietățile distruse și deteriorate după război și a creat deja un sediu pentru a aborda această problemă.

Apoi, într-o cameră cu ferestre sparte, trebuie să încercați să vă încălziți. Pentru prima dată, fereastra trebuie sigilată din exterior cu o bandă transparentă impermeabilă sau cuie cu ajutorul barelor pe cadru cu polietilenă groasă. Pentru o mai mare siguranță, puteți unghia o bucată de placaj pe cadru până când sticla este înlocuită.

Dacă nu există placaj sau film, acoperiți fereastra spartă cu o pătură sau o pernă de bumbac pentru prima dată.

ajutor cu distrugerea de sticlă de la Kiev

Locuitorii din Kiev, ale căror ferestre au fost distruse de explozie, pot primi ajutor voluntar. Acest lucru a fost anunțat de fostul deputat Yuriy Levchenko. Acestea vor fi prevăzute cu un film puternic, care poate fi folosit pentru a sigila ferestrele pentru o vreme.

deci, locuitorii din microdistrictele Lukyanovka și Tatarka pot primi ajutor la Centrul de voluntari din Tatarka, numărul de telefon de contact: 063 528 26 82. Victimele din alte zone pot contacta următoarele numere: 044 209 40 56, 067 473 86 60, 093 540 87 03.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.