Serviciul de securitate al Ucrainei a lansat un videoclip cu vorbitorul Artem Dekhtyarenko, care a ridiculizat conversația interceptată a ocupanților.

La înregistrarea conversației, unul dintre invadatorii lui Putin poate fi auzit spunând că armata rusă este cea mai albastră din lume.

“Aceasta este o organizație terminat: toată lumea este beat, albastru, și toată lumea îi pasă că noi toți suntem acum fiind ****shat aici pe **y. Garakhin este albastru, Zolotskoy este albastru, comandantul regimentului este albastru. Toate albastru, pe * * lea”, a spus ocupantul.

Într-o manieră atât de sinceră, ocupantul rus nu numai că caracterizează situația din unitatea sa, dar admite și planuri de dezertare: a decis să “** ashit” împreună cu Maistrul rănit și recruții care “nu sunt aici” și care sunt evacuați de urgență din cauza amenințării unui atac cu rachete.

“Comandantul regimentului este și mai puțin demn de încredere. Nu numai că este întotdeauna “albastru”, dar Regimentul are aproape cel mai mare număr de prizonieri, iar 18 din 60 de tancuri au rămas”, a comentat Dekhtyarenko la înregistrarea conversației.

“nu vreau să lupt cu o astfel de comandă. Sunt carne de tun?”,- a adăugat ocupantul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.