voluntari din 52 de țări urlă de partea Ucrainei/foto UNIAN

Voluntari din întreaga lume sosesc în Ucraina și se alătură rândurilor Legiunii Internaționale pentru a lupta împotriva ocupanților ruși. În prezent, cetățenii din 52 de țări se luptă pentru Ucraina.

Acest lucru a fost raportat de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar cu referire la secretarul de presă al Legiunii Anton Mironovici.

Reprezentanții Departamentului au explicat că, după rezolvarea problemelor legale, personalului militar străin i se oferă echipament și arme. Apoi legionarii urmează o pregătire specială, iar apoi se formează unități militare.

“Voluntari din întreaga lume vin în țara noastră pentru a-i ajuta pe soldații noștri să arunce ocupanții din țara ucraineană. Voluntarii se alătură rândurilor Legiunii internaționale de apărare a Ucrainei. Mai întâi coordonează toate problemele legale ale serviciului în legiune, apoi primesc toate echipamentele și armele corespunzătoare. După aceea, începe pregătirea specială și coordonarea unităților”, a spus Mironovici.

Începând cu 10 martie, reprezentanții a 52 de țări ale lumii se luptă în Ucraina. Este vorba, în special, de personal militar din Polonia, Statele Baltice, din țări îndepărtate, din Scandinavia, mulți din Marea Britanie, precum și mulți americani.

“Fiecare voluntar din străinătate sosește cu unicul scop: să ajute Ucraina în lupta armată. Toți vor să lupte, să ajute mai bine armata ucraineană, vor să fie utili cât mai curând posibil. Fac totul pentru a fi pe prima linie cât mai curând posibil”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Legiunii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.