doi cetățeni bieloruși au fost uciși în Korosten/foto t.me/dsns_telegram

Trei persoane au fost ucise ca urmare a bombardării Korosten în noaptea de 9-10 martie. Doi cetățeni din Belarus sunt printre morți.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul de Korosten, Vladimir Moskalenko.

“Suntem situați pe teritoriul fostei lactate, iar acum – baza UPG. La ora 00: 00, a început o bombardare foarte grea pe teritoriul orașului Korosten și, în special, pe teritoriul în care suntem cu dvs. Puteți vedea rezultatele bombardamentelor din avioane: aproape toate spațiile au fost distruse”, se spune în mesaj.

În același timp, el a subliniat că o persoană a murit în timpul bombardamentului, iar alte două persoane au primit arsuri care nu sunt compatibile cu viața, așa că, de fapt, trei au fost uciși.

“Doi dintre ei sunt belaruși, care stăteau aici cu mașini, au cerut o perioadă în timp ce plecau. Și nu știau că avioanele rusești vor decola de pe aerodromurile din Belarus și vor bombarda orașul Korosten”, a spus Moskalenko.potrivit acestuia, bombele au lovit și strada Polyakova și strada Kemsky, 58, unde se află RES.

El a menționat, de asemenea, că 60-70% dintre locuitori au părăsit Korosten, dar există un deficit de specialiști care asigură funcționarea infrastructurii critice a orașului.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, noaptea ocupanții ruși au efectuat mai multe atacuri aeriene asupra Korosten, ca urmare o persoană a fost ucisă, două au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.