REUTERS fotosursă foto: REUTERS

Consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, constată că, în conformitate cu “decizia autorităților “ocupației”,”cetățenii Ucrainei sunt privați de dreptul de proprietate asupra imobilelor din Mariupol.

el a scris despre acest lucru în canalul său Telegram.

“Începând de astăzi, toți cetățenii din Ucraina au fost privați de dreptul de proprietate asupra imobilelor din Mariupol prin decizia autorităților de ocupație. Dacă nu ați fost înregistrat la autoritățile bananiere din Republica bananieră. De fapt, “naționalizarea!”supraviețuitorul va fi relocat conform mandatelor. Adică, a fost al nostru, a devenit al altcuiva”, a spus Andryushchenko.

El a făcut apel la rezidenții Mariupol care se vor muta în apartamente.

“Această decizie nu merită hârtia pe care ar putea fi tipărită dacă ocupanții ar avea hârtie. Absolut ilegal. Prin urmare, dacă v-ați mutat deja, aveți grijă de proprietatea altcuiva, altfel veți fi responsabil conform legii”, a îndemnat consilierul primarului.

anterior, ocupanții au deschis patru centre de filtrare în Mariupol ocupat temporar și în vecinătatea orașului. În total, peste 10 mii de oameni sunt ținuți acolo.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *