avocat Mark Feigin/foto UNIAN Avocat Mark Feigin/foto UNIAN

China a fost de acord cu Statele Unite ale Americii cu privire la soarta Federației Ruse.

Acest lucru a fost declarat de activistul rus pentru Drepturile Omului Mark Feigin în timpul unei conversații cu consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich.el a reamintit că negocierile dintre Joe Biden și Xi Jinping ar trebui să aibă loc în paralel cu summitul G20. 

“Biden l-a sunat pe Xi Jinping cu două zile înainte de vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan și, în opinia mea personală, au fost de acord cu totul… Spune-mi, pe cheltuiala cui, așa cum se spune, va fi o sărbătoare? Ce poate oferi Biden și cu ce poate Xi să fie de acord ca bonus? În opinia mea, concluzia este evidentă. Răspunsul este: va fi Rusia. Totul se va face în detrimentul Rusiei”, a spus activistul pentru Drepturile Omului.

Citește și:  inițiativa strategică în război a trecut în Ucraina-Arestovich Inițiativa strategică în război a trecut în Ucraina-Arestovich  Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din regiunea Kherson Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din Regiunea Herson jurnalistul a anunțat datele Pentagonului despre pierderile de pe aerodromul din Crimeea Jurnalistul a exprimat datele Pentagonului cu privire la pierderile de la aerodromul din Crimeea

în opinia sa, Rusia este pe punctul că nimeni nu o va lua în considerare în acest triunghi. 

Ca răspuns, Arestovici și-a amintit cum, la începutul războiului, întreaga lume se întreba dacă Rusia va putea câștiga China de partea sa.

“Totul, după cum spuneți, doar cantitatea acestor concesii și direcția lor vor fi și mai supărătoare pentru Kremlin decât ar fi putut crede… Ei (SUA și China) vor vorbi despre noua arhitectură a ordinii mondiale. Și pur și simplu nu va fi loc pentru regimul Putin în el”, a spus Arestovici.anterior, directorul Institutului de Politică Mondială a explicat de ce China nu va lupta cu Statele Unite ale Americii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.