ocupanții continuă să se comporte ca teroriștii, a spus Vereshchuk/foto UNIAN

Viceprim-ministru-Ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate Irina Vereshchuk a anunțat dispariția a cinci șoferi și a unui medic dintr-un convoi cu ajutor umanitar în regiunea Harkov.

ea a spus acest lucru într-un mesaj video.

Potrivit lui Vereshchuk, ajutorul umanitar a fost livrat din Harkov în satul Rogan, dar ocupanții au întrerupt livrarea ajutorului către satul Malaya Rogan. 

“Am primit informații de la ofițerii noștri de informații despre o provocare planificată de forțele de ocupație. Din păcate, nu a fost posibil să se prevină astfel de planuri ale trupelor de ocupație pentru un convoi cu ajutor umanitar pentru orașul Volchansk. Comunicarea cu 6 persoane a fost pierdută – 5 șoferi și 1 medic”, a spus ea.

Ministrul și-a numit numele și prenumele: șoferul de ambulanță Artem Vasilyevich Kashkarov, medicul Artem Alexandrovich Burda, precum și șoferii Vladislav Yuryevich Goncharenko, Pavel Viktorovich Pozin, Pavel Alexandrovich Korneiko și Alexander Ivanovich Maslov.

“și – au îndeplinit datoria civică cu demnitate și curaj-au livrat mâncare și îngrijire medicală atât de necesare oamenilor noștri din orașul Volchansk. Cu toate acestea, ocupantul continuă să se comporte ca un terorist. Negociem întoarcerea poporului nostru”, a subliniat Vereshchuk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.