Lavrov și-a exprimat principala “dorință” a Rusiei în schimbul exportului de cereale ucrainene/foto REUTERS

După cinci luni de la invazia militară pe scară largă a Rusiei în Ucraina, Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat că ucrainenii vor fi ajutați să scape de “regimul anti-popor și anti-istoric.”

Lavrov a făcut o astfel de declarație în timpul unei întâlniri cu reprezentanții permanenți ai statelor membre ale ligii arabe la Cairo, relatează Medusa.

Citește și:  Lavrov a exprimat dorința principală a Rusiei în schimbul exportului de cereale ucrainene Lavrov și-a exprimat principala “dorință” a Rusiei în schimbul exportului de cereale ucrainene progresul rușilor în atacul asupra Bakhmut este minim-inteligența Britanică Progresul rușilor în atacul asupra Bakhmut este “minim” – informații Britanice Războiul cu Ucraina: jurnalistul a explicat cum Girkin îl protejează pe Putin războiul cu Ucraina: jurnalistul a explicat cum Girkin îl” protejează ” pe Putin

“Ne pare rău pentru poporul ucrainean, care merită mult mai bine. Ne pare rău pentru istoria Ucrainei, care se prăbușește în fața ochilor noștri și ne pare rău pentru cei care au cedat propagandei de stat a regimului de la Kiev, menită să facă din Ucraina un dușman etern al Rusiei. Poporul rus și ucrainean vor continua să trăiască împreună. Cu siguranță vom ajuta poporul ucrainean să scape de regim, care este absolut anti-național și anti-istoric”, a declarat ministrul de Externe al țării agresoare.

declarația lui Lavrov:

La 24 iulie 2022, Lavrov a anunțat principala “dorință” a Rusiei în schimbul exportului de cereale ucrainene. Agresorul se așteaptă ca sancțiunile să fie ridicate ca parte a Acordului de produse.

el a menționat că Moscova ” nu cere ridicarea sancțiunilor, ci pe tema alimentelor, Occidentul ar trebui să elimine problemele create de acesta.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.