conflictele interetnice au devenit mai frecvente în armata rusă/foto REUTERS conflictele interetnice au devenit mai frecvente în armata rusă/foto REUTERS

Conflictele interetnice au devenit din ce în ce mai frecvente în rândurile trupelor rusești. Motivul principal sa datorat consolidării pozițiilor Forțelor Armate din Ucraina.

Acest lucru este demonstrat de interceptarea conversației ocupanților, care a fost publicat de către Serviciul de securitate al Ucrainei

Deci, într-o conversație, ocupantul povestește cum un Tuvan beat din Brigada 55 a deschis focul asupra comandantului Batalionului de recunoaștere. “Ținta”, la rândul său, a trimis un transportor blindat de personal cu personal la locația brigăzii 55 pentru a” pacifica ” Tuvinianul.

Invadatorul a clarificat că APC a deschis focul asupra soldaților brigăzii 55, în urma cărora trei persoane au fost rănite. În plus, restul batalionului a fost adus în genunchi și forțat să-și ceară scuze, amenințând că va ucide.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, după cum a raportat UNIAN mai devreme, la gara Kalanchak din Regiunea Herson, ocupanții au organizat un paravan de fum și și-au aruncat în aer propriul tren cu echipament și muniție.

Explozia a fost probabil rezultatul manipulării nepăsătoare a muniției în timpul descărcării sau a unui incendiu care a apărut ca urmare a utilizării inepte a pirotehnicii în timpul creării unui ecran de fum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.