clădirea ar fi putut fi aruncată din interior: Arestovich despre uciderea Ucrainenilor în Colonia Yelenov/screenshotClădirea ar fi putut fi aruncată din interior: Arrestovich despre uciderea Ucrainenilor în Colonia Yelenovo/screenshot

Clădirea coloniei din Yelenovka, unde erau ținuți prizonierii de război ucraineni, ar putea fi aruncată din interior. 

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich.

“Specialiștii pirotehnici, analizând videoclipul rusesc de la Elenovka, spun că imaginea arată mai mult ca explozia unei substanțe cu o temperatură ridicată gorenje în interiorul clădirii în sine decât rezultatul bombardării”, a scris el.

Citește și:  crima de război sângeroasă a rușilor din Yelenovka: Ucraina a apelat la parteneri cu o cerere Crima de război sângeroasă a rușilor din Yelenovka: Ucraina a apelat la parteneri cu o cerere provocarea sângeroasă cinică a ocupanților din Elenovka: ofițerul de informații a numit motive posibile Provocarea sângeroasă cinică a ocupanților din Yelenovka: ofițer de informații numit motive posibile  operațiune cu steag fals atent: OP a comentat greva asupra coloniei din Elenovka “O operațiune de steag fals bine gândită”: PO a comentat greva asupra coloniei din Elenovka

potrivit lui Arestovici, în acest fel ocupanții ar putea încerca să ascundă urmele crimelor lor. 

“Anterior, aceasta nu este atât de multă (sau nu numai) decojire, dar pare o încercare de a elimina urmele unei crime după evenimentele care au avut loc în clădire. Unul dintre principalele semne este că oamenii din clădire nu sunt împrăștiați ca dintr-o explozie, dar se pare că trupurile oamenilor care erau deja morți în momentul incendiului au fost arse”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, vineri, 29 iulie, militanții pro-ruși au anunțat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat bombardamente deliberate de artilerie vizate ale instituției corecționale din Elenovka.

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Alexey Arestovici, a raportat că locuitorii din Yelenovka ocupată au fost informați despre activitatea “gradelor” rusești din Colonia în care erau deținuți prizonierii de război ucraineni. 

Serviciile de informații ucrainene au înregistrat, de asemenea, bombardamente de artilerie în direcția Elenovka, a raportat UP, citând surse. Cu câteva zile înainte de incident, luptătorii Azov capturați au fost transferați în acest loc.

liderul “Azov” Andrey Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov” în Elenovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *