anterior, SBU a publicat o interceptare a conversațiilor, în timp ce ocupanții ruși discută modalități de evadare din Războiul din Ucraina/foto de REUTERSAnterior, SBU a publicat o interceptare a conversațiilor ca ocupanții ruși discuta modalități de a scăpa de războiul din Ucraina/foto de REUTERS

În a patra lună a invaziei militare pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, ocupanții au început să se plângă de lipsa muniției.

Acest lucru este menționat în interceptarea GUR a Ministerului Apărării.

Ocupanții se plâng că vechile cochilii pentru pistol s-au epuizat și nimeni nu știe cum să folosească noile arme. 

Citește și:  luptătorii AFU au arătat rezultatele vânătorii de noapte pentru ocupanți: video atmosferic Soldații forțelor armate din Ucraina au arătat rezultatele “vânătorii” de noapte pentru ocupanți: video atmosferic 11 ocupanți și echipamente inamice au fost raportate distruse în jurul prânzului În OK “Pivden” a raportat distrugerea a 11 ocupanți și echipamente inamice detona o grenadă...: Rușii discută despre modul cel mai bun de a scăpa de război – informații (audio) “detona o grenadă…”: Rușii discută despre modul cel mai bun de a scăpa de război-informații (audio)

“Am rămas fără obuze pentru arme. Ne-au dat alte arme. Dar nimeni nu știe cum să le folosească aici”, a spus ocupantul.

În plus, într-o conversație telefonică interceptată, armata rusă îi spune soției sale că nimeni nu schimbă armata și că practic nu există rotație. De asemenea, ocupantul se plânge că este obosit și nu s-au mutat nicăieri.

conversații interceptate:

Anterior, SBU a publicat o interceptare a conversațiilor în timp ce ocupanții ruși discută modalități de a scăpa de războiul din Ucraina. În special, invadatorii au în vedere opțiuni pentru a simula rănile de luptă.

Ulterior, mass-media a raportat că, pentru a umple rândurile armatei sale, Rusia își răpește propriii cetățeni. Deci, trei ruși au obținut un loc de muncă într-o companie angajată în industria minieră, petrol și gaze. 

invadatorii ruși refuză să participe la ciocniri militare directe cu soldații ucraineni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.