vehiculele militare rusești sunt pe carosabil în zonele rezidențiale ale orașului Ozero, Ucraina — la aproximativ 40 km nord-vest de Kiev/foto: Maxar Technologie

Noile imagini din satelit realizate joi arată că un convoi militar rus la nord-vest de Kiev, care se întinde pe mai mult de 64 de kilometri, “s-a dispersat și s-a mutat în mare parte.”

Acest lucru este raportat de Maxar Technologies, relatează CNN.

Potrivit lui Maxar, imaginile din satelit arată că unele elemente ale coloanei “s-au mutat” în păduri și zone plantate de copaci lângă Lubyanka. Imaginile din satelit au fost realizate joi la ora 11:37, ora Kievului.

Artileria remorcată și alte echipamente se ascund în desișuri rare de copaci lângă Lubyanka – la aproximativ cinci kilometri nord-vest de baza aeriană Antonov.

În Berestyanka – la aproximativ 15 km vest de baza aeriană-mai multe camioane cu combustibil și, potrivit datelor din satelit, aparent mai multe lansatoare de rachete, stau pe un câmp lângă copaci.

În Berestyanka există mai multe camioane cu combustibil și, aparent, mai multe lansatoare de rachete, care stau într-un câmp lângă copaci

La sud – est de Ivankov-sfârșitul coloanei de 60 de kilometri – mai multe camioane și echipamente pot fi încă văzute pe carosabil.

 sud-est de Ivankov - sfârșitul coloanei de 60 de kilometri— pe carosabil puteți vedea în continuare mai multe camioane și echipamente

vă reamintim că anterior 7 tancuri și 1 BRM au fost luate de la invadatorii ruși din apropierea satului Mokret din regiunea Kiev.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.