La nord-vest de Kiev, luptele continuă cu forțele terestre ale Federației Ruse.potrivit informațiilor Britanice, ocupanții sunt acum la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene.

Serviciile britanice de informații susțin că părți ale unei imense coloane militare ruse la nord de Kiev s – au dispersat-acest lucru poate indica o încercare de a izola orașul.este posibil ca aceasta să fie o încercare a rușilor de a reduce vulnerabilitatea trupelor lor la contraatacurile ucrainene.

Kievul nu este izolat, se furnizează toate produsele necesare, medicamentele și combustibilul. Vadim Denisenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne, a spus acest lucru la Teledon.

În plus, orașul continuă să lucreze împreună cu armata și apărarea teritorială pentru a consolida Kiev. În special, se creează blocaje rutiere pe drumuri.

“Blocajele rutiere sunt necesare pentru securitatea noastră! Prin urmare, tratați cerințele armatei cu înțelegere, furnizați documente, comportați-vă calm. Acest lucru va ajuta la evitarea situațiilor de conflict”, a îndemnat Nikolai Povoroznik, prim-vicepreședinte al KSCA.

Cetățenii sunt îndemnați să nu părăsească casa în mod inutil, iar în cazul unui semnal de alarmă de aer să se mute la adăpost.

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *