datorită Federației Ruse, Ucraina a fost amenințată cu alarme de aer timp de trei ani, a avertizat colonelul/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse/FacebookDatorită Federației Ruse, Ucraina a fost amenințată cu alarme de aer timp de trei ani, a avertizat colonelul/foto a Ministerului Apărării al Federației Ruse/Facebook

Colonelul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina Yuliy Mamchur a spus că, dacă Federația Rusă lansează până la 10 rachete în fiecare zi, atunci țara noastră va primi alerte aeriene timp de trei ani.

Partea ucraineană a dat doar 500 de rachete Federației Ruse în sine, a declarat Mamchur în aerul canalului Ucraina 24.

“…am dat doar 500 de rachete noi înșine … ele (rachetele din Federația Rusă – n. Red.) sunt suficiente pentru a lansa 5-10 rachete în fiecare zi și avem alarme de aer furnizate timp de trei ani…”, a spus interlocutorul.

Colonelul a adăugat că Rusia are acum foarte puține rachete de croazieră Kalibr rămase.

“…Rusia are acum principalele rachete aeriene, există foarte puține” calibre” și știm că majoritatea sunt pe Nave, dintre care două au fost deja avariate…”, a spus Mamchur.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat civili într-o serie de așezări. Înainte de amenințarea unui atac inamic în aer, în Ucraina este anunțată o alertă aeriană.la începutul lunii mai, Președintele Vladimir Zelenski a declarat că Federația Rusă a lansat deja aproape 2.000 de rachete asupra teritoriului ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *