după bătălia din Donbass va avea loc o ciocnire militară pentru sudul Ucrainei, crede colonelul serviciilor speciale/foto facebook.com/okPivden După bătălia din Donbass, va avea loc o ciocnire militară pentru sudul Ucrainei, crede colonelul serviciilor speciale/fotografie facebook.com/okPivden

Conducerea Federației Ruse a decis acum să împingă” LDPR ” în Ucraina, astfel încât inamicul a tras o mulțime de forțe și mijloace către Donbass.

Următoarea va fi bătălia pentru sud, Adjunctul poporului, colonelul serviciului de securitate al Ucrainei, apărătorul Aeroportului Donetsk Roman Kostenko, care luptă împotriva ocupanților, și-a împărtășit prognoza într-un interviu cu jurnalistul Dmitry Gordon.

“Nu au reușit în nord, nu au ieșit imediat, Donbass (să profite – Ed.) și Sudul nu a ieșit. Acum au nevoie de o victorie. Nu au arătat nimic lumii, dimpotrivă, au pierdut…”,- a remarcat interlocutorul.

Potrivit lui, forțele inamice din Donbas sunt de multe ori mai mari decât forțele apărătorilor Ucrainei.

“Cred că acum s-a decis să împingem prin LDPR și sunt de aproape cinci ori pentru asta, conform datelor noastre oficiale, conform datelor de informații, au un exces de forțe și mijloace acolo, fac totul exact așa, știi, un patinoar. Și după aceea, cred că următoarea bătălie este bătălia pentru sud…”,- adjunct al Poporului a declarat.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și au numit războiul împotriva țării noastre o “operațiune specială” presupusă pentru “denazificare” și “demilitarizare”. Inamicul a reușit să preia controlul asupra unei părți din sudul statului ucrainean. 

Sociologul rus Igor Eidman a prezis că, dacă armata ucraineană are cel puțin o sută de sisteme similare cu sistemele americane de rachete cu lansare multiplă HIMARS, atunci armata rusă – “khan”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.