ocupanții, sub masca voluntarilor, trimit rezerviști pe prima linie/fotografie ua.depositphotos.com ocupanții, sub masca voluntarilor, trimit rezerviști pe prima linie/foto ua.depositphotos.com

Comandanții ruși trimit rezerviști pe prima linie sub pretextul “voluntarilor”. Locuitorii din ORDLO sunt folosiți și ca”furaje de tun”.

Interceptarea corespunzătoare a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

În timpul conversației, un militant al așa-numitului “DNR” se plânge unui ofițer militar din Federația Rusă că au izbucnit proteste în batalionul 115 al armatei ocupante, unde au fost mobilizați studenții. Rudele rezerviștilor sunt împotriva mobilizării și participării lor în războiul împotriva Ucrainei.

Citește și:  Plus 200 de ocupanți lichidați: Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în Ucraina Plus 200 de ocupanți lichidați: Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în Ucraina în Regiunea Luhansk, soldații brigăzii 24 au distrus BRDM-2 cu o lovitură vizată (video) În Regiunea Luhansk, soldații brigăzii 24 au distrus BRDM-2 cu o lovitură bine orientată (video)

Potrivit acestuia, ocupanții îi tratează pe “mobilizați” din Donbas ca material consumabil. În același timp, el a spus că “Donbass” și-a dorit ei înșiși.

“Când ne-au aruncat în față, băieții au început să fie indignați: suntem rezerviști, dar suntem pe prima linie. Ni s-a spus că nu sunteți rezerviști. Sunteți voluntari. Toți cei care sunt aici, toată lumea a venit aici în mod voluntar”, a spus militantul.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit GUR al Ministerului Apărării, în Rusia continuă încercările de a desfășura așa-numita “mobilizare ascunsă” – se desfășoară o campanie de propagandă activă, precum și trimiterea absolvenților și cadeților școlilor militare în zona de luptă.

În același timp, din cauza pierderilor pe scară largă a forței de muncă pe teritoriul regiunilor Donetsk și Luhansk ocupate temporar, ca parte a mobilizării, rashiștii au informat conducerea întreprinderilor locale că este necesar să “verifice datele” femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

La rândul său, consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, constată că în Donetsk există o “revoltă globală a rudelor” împotriva mobilizării. Și potrivit șefului administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în partea ocupată a regiunii, bărbații care refuză să se mobilizeze pentru război sunt amenințați cu execuția.în plus, Kremlinul a decis să trimită personal militar din Crimeea ocupată temporar, care a depus jurământul în 2014, la războiul împotriva Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.