comandanții ruși mint Kremlinul despre” victorii ” în Ucraina/foto REUTERS

Comandanții ruși mint Moscova despre “victoriile” lor din Ucraina.

Acest lucru este evidențiat de o nouă conversație interceptată a ocupantului, a cărei înregistrare a fost publicată de SBU.

“Ocupanții suferă pierderi zdrobitoare în război, dar continuă să raporteze Kremlinului despre “succesele lor De exemplu, despre “capturarea” satului Dolgenkoe din Districtul Izyumsky din regiunea Kharkiv. Invadatorii au raportat capturarea sa la sfârșitul lunii aprilie. Deși, de fapt, satul este sub controlul apărătorilor ucraineni, și există încă luptă pentru ea”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că pentru o astfel de” victorie ” comandantul-mincinos rus poate fi pus în închisoare.

“Înțelegeți care este gluma? Au fost imediat dezasamblări: dacă nu luăm mult timp, sunt două, iată trei cazuri penale atârnate acum, l-au pus în închisoare. Și asta este! Și ideea este că cea lungă a fost raportată acum 3 săptămâni că am luat-o. Și noi, acolo, luptăm pentru el”, îi spune invadatorul rus mamei sale pe înregistrarea publicată.

SBU observă că inamicul bombardează în mod activ Dovgenka și satele vecine presupuse deja “luate” de ei din artilerie, lansatoare de rachete multiple, mortare și tancuri, iar APU oferă o mustrare demnă ocupanților.

anterior a fost raportat că apărătorii ucraineni continuă să distrugă cele mai multe unități de elită din Rusia. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.