Oleg Kutsin a murit sub stafide  Irina otp a înfloritOleg Kutsin a murit sub stafide Irina OTP înflorit

Comandantul Batalionului de voluntari ” Carpathian sich “și liderul pe termen lung al” Legiunii Libertății ” Oleg Kutsin au fost uciși în bătălia din direcția Izyum.

pierderea a fost raportată de către primarul din Ivano-Frankivsk Ruslan Marcinkiv.

“Unul dintre cei mai puternici comandanți, Oleg Kutsin, a fost ucis pe frontul de Est. Fondatorul și liderul pe termen lung al Legiunii Libertății, comandantul batalionului Carpatic sich (Batalionul 49 Infanterie separat al Forțelor Armate ale Ucrainei), era cunoscut ca un adevărat războinic, respectat ca comandant și un om bun, cu un caracter indestructibil. Sincere condoleanțe familiei!”,- a scris primarul din Ivano-Frankivsk.

Citește și:  un cunoscut activist de la Kiev a fost ucis într-o luptă cu invadatorii sub o stafide Un bine-cunoscut activist Kiev a fost ucis lângă Raisin într-o luptă cu invadatorii

Kutsin a creat un batalion de voluntari în 2014, iar ulterior l-a transformat într-una dintre cele mai pregătite unități de luptă din Forțele Armate ale Ucrainei.  De la începutul agresiunii ruse la scară largă din 24 februarie, oameni îngrijitori fără experiență de luptă și voluntari din alte țări s-au adunat în jurul veteranilor Sichului Carpatic, creând un batalion de voluntari. Ei au apărat Kievul, au ocupat poziții în Irpen, Romanovka, parcare și în direcția Brovarsky. după dezocuparea regiunii Kiev, unitatea îndeplinește sarcini în direcția Izyum.

la 19 mai 2022, o parte a Batalionului de voluntari “Odch Carpathian sich” s-a alăturat rândurilor Forțelor Armate ale Ucrainei ca Batalionul 49 infanterie separat al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei “Carpathian sich”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.