Forțele Armate ale Ucrainei sunt forțate să ocupe frontiere și poziții mai avantajoase , a spus Zaluzhny/foto ua.depositphotos.comAPU este forțat să ocupe frontiere și poziții mai avantajoase , a spus zaluzhny/foto ua.depositphotos.com

Comandantul – șef al Forțelor Armate din Ucraina, Valery Zaluzhny, afirmă că armata ucraineană de pe front este forțată să desfășoare o apărare manevrabilă și să ocupe linii mai avantajoase.

Zaluzhny a raportat acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

“Prețul libertății este mare. Este foarte dificil pentru noi, deoarece avantajul focului este de partea inamicului. Orice ar fi, ne menținem. Situația este dificilă, dar controlată”, a subliniat Zaluzhny.

Potrivit lui, Forțele Armate ale Ucrainei sunt forțate să efectueze o apărare manevrabilă, să ocupe linii și poziții mai avantajoase.

“Dar fiecare metru al pământului ocupat este acoperit cu sângele său. Mențineți formația!”- a adăugat comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina.

anterior a fost raportat că primele HIMARS mai multe sisteme de rachete de lansare din SUA au ajuns deja în Ucraina.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că în regiunea Zaporozhye, Forțele Armate ale Ucrainei au primit deja asistență militară din partea partenerilor occidentali, datorită cărora și-au îmbunătățit semnificativ pozițiile pe front.între timp, Ministerul Apărării a menționat că cea mai dificilă situație de astăzi este în estul Ucrainei, dar APU depune toate eforturile pentru a descuraja inamicul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.