în Berdyansk ocupat, ocupanții pornesc sunetul de alarmă/foto : pro.berdiansk.biz în ocupanții Berdyansk ocupate includ o alarmă sonoră/foto : pro.berdiansk.biz

Rashiștii continuă să intimideze și să filtreze populația civilă a Ucrainei în teritoriile ocupate.

Acest lucru este menționat în mesajul Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“În satul Bezymennoye, regiunea Donetsk, în timpul măsurilor de filtrare, rashisti oferă oamenilor compensații monetare pentru locuințele distruse în schimbul acceptării de a” depune mărturie” împotriva apărătorilor ucraineni din Mariupol”, se spune în raport.

În Berdyansk ocupat, ocupanții pornesc o alarmă sonoră.

“În același timp, ei ordonă tuturor să închidă ferestrele, ușile și să nu-și părăsească casele. Astfel, rușii conving populația locală că Forțele Armate ale Ucrainei vor folosi arme chimice în oraș. Un grup de recrutori a sosit în Kherson ocupat, care include ofițeri FSB, ofițeri ai “Ministerului Securității de Stat al RPD” și reprezentanți ai PMC “League” (fostul “Wagner”). Sarcina lor este de a găsi oameni care vor fi de acord să lucreze în “serviciile speciale ale RPD”. În paralel, se efectuează măsuri demonstrative de filtrare împotriva localnicilor patrioți”, relatează cercetașii.

În timpul șederii acestui grup, până la 50 de civili au fost torturați și uciși. Aproximativ 120 de locuitori din Kherson au fost răpiți. Acum nu se știe unde se află.

“Pe 12 mai, grupul specificat a ajuns la centrul local de detenție preventivă, unde au efectuat așa-numita “mobilizare” în rândul persoanelor reținute. În ciuda pericolului mortal din partea Rashiștilor, ucrainenii continuă să reziste în teritoriile ocupate temporar”, se spune în mesaj.

Reamintim că Ministerul de Interne a aflat numele ocupanților din videoclipul CNN, care a ucis doi civili în regiunea Kiev. Ministerul Afacerilor Interne identifică și reține ucrainenii care fură proprietăți în teritorii relativ liniștite.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *