în loc de Podul Antonovsky, ocupanții folosesc treceri de feribot/captură de ecran a videoclipuluiÎn loc de Podul Antonovsky, invadatorii folosesc treceri de feribot
/screenshot video

Ca urmare a grevei ucrainene asupra trenului de muniție rusesc din Regiunea Herson din sudul Ucrainei, este puțin probabil ca conexiunea feroviară care leagă Herson de Crimeea să rămână în stare de funcționare.

Acest lucru este menționat în raportul britanic de informații.

Analiștii militari au adăugat că, probabil, numărul celor care doresc să părăsească Herson și împrejurimile sale va crește. “Acest lucru va crea o sarcină pe hub-urile și rutele de transport, ceea ce va duce probabil la adoptarea măsurilor de control al traficului”, se arată în raport.

Citește și:  ocupanții au ucis 4 civili într-unul din orașele din regiunea Donetsk într-o zi Ocupanții au ucis 4 civili într-unul din orașele din regiunea Donetsk într-o ziISW: Iranul ar fi trimis deja Rusiei primul lot de drone în schimbul Su-35 ISW: Iranul ar fi trimis deja Rusiei primul lot de drone în schimbul Su-35 avioane inamice lovește ținte militare în direcția Donetsk-Statul Major General avioane inamice lovește ținte militare în direcția Donetsk – Statul Major General

După cum s-a specificat în Marea Britanie, ocupanții vor repara probabil linia de cale ferată care leagă regiunea Herson ocupată și Crimeea în câteva zile, deși va rămâne vulnerabilă.în același timp, forțele ruse vor încerca să folosească traversarea feribotului în locul podului Antonovsky din Herson pentru transferul de echipamente.

“Rusia a echipat o traversare cu feribotul în locul podului Antonovsky deteriorat peste râul Nipru din Herson pentru uz civil. Cu toate acestea, forțele armate ruse îl vor folosi aproape sigur pentru transferul de trupe și logistică”, relatează informațiile Britanice.

După cum a scris UNIAN, în ajunul Forțelor Armate ale Ucrainei din Regiunea Herson, a fost distrus un eșalon cu echipamente de ocupanți din peste 40 de vagoane. potrivit informațiilor, toți mecanicii și inginerii companiei Căilor Ferate Ruse, care transportau mărfuri militare din Crimeea în regiunea Herson, au fost uciși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *