în Avdiivka, ofițerii de poliție în timpul salvării oamenilor au intrat sub bombardarea inamicului/foto wikimapia.orgÎn Avdiivka, ofițerii de poliție în timpul salvării oamenilor au intrat sub bombardarea inamicului/foto wikimapia.org

în timpul salvării oamenilor din Avdiivka, poliția a intrat sub foc, un ofițer de aplicare a legii a fost rănit.

Potrivit serviciului de presă al Poliției Naționale, Avdiivka este asaltată continuu de trupele rusești, orașul este atacat de până la 10 ori pe zi și este distrus la pământ.

“În ciuda condițiilor infernale, poliția lucrează aici non-stop. Riscându-și viața, ofițerii de aplicare a legii salvează răniții și evacuează oamenii. În timpul următorului raid, grupul a intrat sub foc, un polițist a fost rănit”, se arată în raport.

Videoclipul zilei

Se remarcă faptul că echipajul trebuia să ridice oameni care au cerut ajutor în evacuare, dar a început bombardarea artileriei și o cochilie a explodat lângă poliție. În urma bombardamentului, o mașină blindată a fost avariată, iar unul dintre ofițerii de aplicare a legii a primit o vătămare explozivă a minelor și răni de șrapnel.

Colegii de la fața locului I-au acordat primul ajutor, oprind sângerarea și l-au dus la spital.

Poliția a spus că după aceea, în ciuda focului inamic, grupul a ajuns încă la civili și i-a dus într-un loc sigur.

“Din mai mult de 30 de mii de oameni din Avdiivka, 1.500 rămân. Nu există apă, lumină, gaz, îngrijire medicală și altele asemenea în oraș. În probleme, oamenii se bazează pe poliție, care vin la salvare în orice moment. Personalul de poliție Avdiivka locuiește constant lângă rezidenți, în plus, angajații Departamentului de poliție din Districtul Pokrovsky sunt de serviciu în oraș în modul de rotație”, a remarcat Poliția Națională.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Oponenții, în special, au bombardat regiunea Donetsk, au fost multe victime și răniți.

Cabinetul de Miniștri la sfârșitul lunii iulie a creat un sediu pentru evacuarea locuitorilor din această regiune. Autoritățile au introdus evacuarea obligatorie a populației din zonele neocupate din regiunea Donetsk înainte de începerea sezonului de încălzire.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *