Pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei, în special, de pe teritoriul Belarusului/foto Unian, Vladimir Ivanov La 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei, în special, de pe teritoriul Belarus/foto UNIAN, Vladimir Ivanov

După trei luni de la o invazie militară pe scară largă a teritoriului Ucrainei independente, Rusia a declarat că este gata să negocieze cu Ucraina pentru a ajunge la un acord de pace.

Acest lucru a fost declarat de președintele Consiliului Federației Federației Ruse Valentina Matvienko, relatează Interfax rus.

Citește și:  o mizerie completă: ocupanții își pierd interesul pentru războiul din Ucraina și vor să plece acasă - audio “O mizerie completă”: ocupanții “își pierd interesul” pentru războiul din Ucraina și vor să plece acasă-audio  unitățile TrO sunt supraaglomerate cu mușchi: militarii uneia dintre brigăzi au primit ranguri de sergent (Foto, video) Unitățile TrO sunt “supraaglomerate cu mușchi”: militarii uneia dintre brigăzi au primit ranguri de sergent (Foto, video) armata rusă a întărit gruparea din Kupyansk în regiunea Harkov Armata rusă a consolidat gruparea din Kupyansk în regiunea Harkov ocupanții au lovit Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodok: sunt morți, mulți răniți ocupanții au lovit Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodok: sunt morți, mulți răniți

“Suntem deschiși la negocieri. Avem nevoie de soluții diplomatice, pașnice, dar acest lucru necesită voința celor două țări. Suntem pregătiți pentru negocieri, semnând un acord care ar pune capăt războiului civil din Ucraina și ar duce la pace, dar nu vedem o astfel de reacție din partea Kievului”, a declarat Matvienko la o întâlnire cu președintele Mozambicului la Maputo.

Războiul din Ucraina:

 Pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei, în special, de pe teritoriul Belarusului. 

Pe 12 martie, Președintele Vladimir Zelenski a anunțat că 1.300 de soldați ucraineni au fost uciși în 16 zile de război pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei.la 1 iunie, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că 60-100 de soldați ucraineni sunt uciși pe front în fiecare zi. El a menționat că încă 500 de luptători sunt răniți în fiecare zi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.