fotografie t.me/mariupolrada fotografie t.me/mariupolrada ocupanții ruși au început să demonteze și să îndepărteze locurile de joacă, troleibuzele și echipamentele medicale din curțile Mariupol. 

Acest lucru este raportat de Consiliul Municipal Mariupol din canalul Telegram.

“Mariupol a fost dat pentru furt! Ocupanții iau vehiculele supraviețuitoare, locurile de joacă și echipamentele medicale din oraș”, se arată în raport.

Consiliul Local constată că, în așa-numitele “DNR”, ei sunt fericiți că “acum ei pot merge în stil european troleibuze scoase din orașul nostru.”

Citește și:  invadatorii au schimbat data capturării Severodonetsk pentru a treia oară Invadatorii au schimbat data” capturării ” Severodonetsk pentru a treia oară armata ucraineană a eliminat încă 200 de ocupanți Armata ucraineană a lichidat încă 200 de ocupanți există un război de artilerie și Ucraina pierde în fața Federației Ruse în acest sens-șef adjunct al informațiilor Există un război de artilerie și Ucraina pierde în fața Federației Ruse în acest – șef adjunct de informații

“Echipamentele moderne sunt furate din spitale, iar locurile de joacă sunt luate din curțile odinioară confortabile”, a declarat Consiliul municipal într-o declarație.

 fals

După cum a raportat UNIAN, mai devreme serviciul de securitate al Ucrainei a publicat interceptarea convorbirilor telefonice ale invadatorilor ruși. Pe ei, ocupanții au în vedere o modalitate de a “mina” Mariupol prin “metoda naturală” – prin eliberarea ucrainenilor capturați în câmpurile minate. 

Anterior, primarul din Mariupol, Vadim Boychenko, a spus că invadatorii au creat astfel de condiții în Mariupol, încât locuitorii locali nu au putut pleca pe teritoriul controlat de Ucraina. El spune că oamenii sunt forțați să se supună filtrării, în timpul căreia ocupanții nu îi hrănesc și, de asemenea, îi batjocoresc.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.