fals

Un veteran din Polonia, Jakub-Tomasz Nowakowski, a sprijinit ucrainenii care luptă curajos împotriva ocupanților ruși.

Mesajul video al lui Novakovsky a apărut online.

veteranul a fost în rândurile Armatei Poloneze de origine și a participat la revolta de la Varșovia împotriva naziștilor în 1944.

 “Fac apel la voi, oameni dragi și eroici care luptați atât de curajos pentru pământul și independența lor împotriva invaziei barbare rusești care vă distruge frumoasa țară. Vă trimit sprijin total din partea armatei poloneze. Țineți-vă în lupta eroică așa cum am făcut-o în timpul ocupației germane și sovietice”, a spus el.

veteranul a recunoscut că știe mai multe melodii ucrainene și chiar a cântat una dintre ele.

“Continuă să lupți, Ucraina. Luptă pentru independența ta. Cred că de fiecare dată vor exista mai multe state care sunt pasive pentru tine, dar până la urmă vor înțelege că dacă nu ești protejat, atunci va fi rândul lor”, a rezumat veteranul.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.