situația din regiunea Kherson/foto Lyudmila DenisovaSituația din Regiunea Herson/foto Lyudmila Denisova

soldați ai Forțelor Armate ale Ucrainei a mers pe o contraofensivă în regiunea Herson, ocupanții fug. 

Acest lucru este raportat pe pagina sa de Facebook de către consilierul șefului administrației militare din Kherson, Serghei Khlan.

Militarii ucraineni au lansat o contraofensivă în direcția Berislavsky și au avansat deja 9 kilometri. Potrivit acestuia, ocupanții sunt eliminați din a treia linie de apărare, pe care au construit-o mai devreme.

El a menționat că fiecare zi de ocupație este o tragedie pentru fiecare cetățean din Kherson, deoarece ocupanții pun presiune psihologică asupra locuitorilor locali. Cu toate acestea, toate acțiunile ocupanților sunt rupte de contraofensiva Forțelor Armate din Ucraina. 

Citește și:  luptătorii grupului Vostok au povestit despre pierderile ocupanților Luptătorii grupului Vostok au spus despre pierderile ocupanților Ucraina a răspuns lui Erdogan despre negocierile cu Putin Ucraina a răspuns Erdogan despre negocierile cu Putin Marina AFU nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea coastei Odessa-Bratchuk Marina Forțelor Armate din Ucraina nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea țărmurilor Odessa-Bratchuk

De asemenea, Khlan a menționat că mișcarea de gherilă continuă să se intensifice în Herson și în regiune. 

“Orcii sunt tăcuți în legătură cu acest lucru, dar totuși vedem că cercul 2-3 de protecție a orcilor și trădătorilor care se află în mediul imediat dispare încet”, a menționat el.

Potrivit acestuia, aceștia se mișcă deja cu numeroși paznici și poartă veste antiglonț.”ei înțeleg că Rusia nu este pentru totdeauna”, a subliniat Khlan.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, lăudatul rus Su-35 a fost doborât peste Kherson.

anterior a fost raportat că, în Herson ocupat temporar, Patrioții ucraineni amintesc Rashists despre eliberarea iminentă a orașului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.