Coproprietarii uneia dintre cele mai mari companii private din Ucraina, ATB Corporation, au achiziționat peste 130 de unități de transport auto în valoare de peste 100 de milioane UAH pentru nevoile serviciilor de apărare și de urgență pe cheltuiala proprie.

după cum se specifică în serviciul de presă al corporației ATB, coproprietarii săi Încă de la începutul războiului rus împotriva Ucrainei, Evgheni Ermakov și Viktor Karachun achiziționează și transferă vehicule pentru nevoile administrațiilor militare ale regiunilor, soldaților Forțelor Armate și TRO, precum și pentru serviciile de urgență, în special serviciile de urgență de Stat, pentru fondurile proprii.

“Prima unitate a unui astfel de transport a fost cumpărată literalmente în primele zile ale războiului – pe 26 februarie – și a fost transferată nevoilor de apărare. Până în prezent, numărul de mașini achiziționate de coproprietarii ATB Evgeny Ermakov și Viktor Karachun a ajuns la 131 de unități în valoare de peste 100 de milioane UAH. Și activitatea cofondatorilor ATB în această direcție continuă”, a spus compania.

fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022  fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022 fotografia unei mașini de la ATB pentru APU pe 12 mai 2022

În special, coproprietarii Corporației ATB au achiziționat 53 de vehicule din numărul specificat în Lituania și le-au transferat la nevoile administrației militare-civile din Kiev. Alte 6 mașini Mersedes Unimog au fost transferate la nevoile orașului Kiev. 42 de vehicule din 131 au fost achiziționate și transferate pentru nevoile serviciului de urgență de stat și ale departamentelor sale de pompieri, către administrațiile militare ale orașelor Dnipro și Krivoy Rog. Alte 30 de autoturisme, dintre care 7 pickup-uri Mitsubishi L200 noi au fost achiziționate de coproprietarii ATB pe cheltuiala proprie și transferate la nevoile Administrației Regionale de Stat Krivoy Rog și Dnipropetrovsk, precum și soldaților AFU și TRO din regiune.

Anterior, s-a raportat că coproprietarii Corporației ATB, Evgeny Ermakov și Viktor Karachun, au ajutat la achiziționarea și transferul echipamentelor pentru sălile de operație către medicii Spitalului Mechnikov din Dnipro, iar angajații ATB au livrat acest cadou, care a devenit parte a proiectelor umanitare la scară largă ale Corporației.

Valoarea ajutorului umanitar acordat ucrainenilor de la Corporația ATB de la începutul agresiunii militare ruse pe scară largă pe teritoriul Ucrainei a depășit 200 de milioane de grivne. Compania direcționează aceste fonduri pentru a ajuta civilii din zonele de luptă sau în timpul evacuării, instituțiile medicale, organizațiile de voluntari și adăposturile pentru Refugiați.

Ca parte a implementării de către Corporația ATB a unui proiect Național de colectare a ajutorului umanitar, alimentelor și echipamentelor în magazinele sale pentru unitățile AFU și TRO, peste 100 de tone de marfă vitală au fost transferate apărătorilor Ucrainei, pe care echipa de rețea le livrează adesea independent în locurile cu cea mai mare nevoie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *