inamicul a provocat 24 de atacuri distructive pe zi asupra locuințelor pașnice ale locuitorilor din Regiunea Luhansk/telegrama foto-canalul lui Serghei Gaidai inamicul a provocat 24 de atacuri distructive asupra locuințelor pașnice ale locuitorilor din Regiunea Luhansk într-o zi/canalul de telegramă foto alCadavrele a cinci persoane care au fost ucise de ocupanții ruși au fost găsite în Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

Potrivit acestuia, pe 4 mai, rușii au trimis șapte atacuri puternice de artilerie la Severodonetsk, încă șapte – la Popasnyanskaya și Gorskaya gomads, patru la Lisichansk. 24 de atacuri devastatoare au fost provocate de inamic asupra caselor pașnice ale locuitorilor din regiune.

“Acum au fost găsite și identificate cadavrele a cinci victime. Doi dintre ei sunt bărbați din Novoivanovka, care au intrat sub focul rusesc în seara zilei de 3 mai. Deja dimineața, un bărbat din Toshkovka și o femeie din Voevodovka au fost uciși, după – amiaza-un bărbat din Popasnaya”, a spus Serghei Gaidai.

El a precizat că acestea nu sunt datele finale, deoarece casele din Popasna și comunitatea montană ard una câte una.

“Deci, cel puțin opt case au fost distruse sau deteriorate numai în Gorsky, trei în Kamyshevakha, patru în Severodonetsk, patru în Lisichansk și cel puțin patru în Novodruzhesk. Tot în Severodonetsk, o așternut de conifere a luat foc în oraș”, se spune în raport.

 cel puțin cinci persoane au fost ucise în timpul bombardării în Regiunea Luhansk/canalul de telegramă foto al lui Sergey GaidaiCel puțin cinci persoane au fost ucise în timpul bombardamentelor din Regiunea Luhansk/fotografia canalului Telegram al lui Sergey Gaidai  rușii continuă să acopere orașe ucrainene pașnice/fotografia canalului telegram al lui Sergey GaidaiRușii continuă să coajă orașe ucrainene pașnice/Telegramă Serghei Gaidai canal foto

Amintiți-vă că în regiunea Luhansk de la sfârșitul lunii februarie, cel puțin 15 clădiri religioase au fost avariate ca urmare a bombardamentelor inamice. Deci, ca urmare a bombardării de către armata rusă a satului Mikhaylovka de lângă Rubezhny, în regiunea Luhansk, un preot a fost ucis.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *