Kim a reamintit furnizarea de echipamente de șoc către Ucraina/foto: screenshotKim a reamintit furnizarea de echipamente de șoc către Ucraina/foto: screenshot

Președintele Nikolaev Ova Vitaly Kim a dat asigurări că atacul brusc al ocupanților ruși asupra lui Nikolaev este acum imposibil.

“Pentru a avansa la Mykolaiv, trebuie să se pregătească, să creeze un grup de grevă, să se apropie de Mykolaiv, să ia Cartierul, să avanseze cumva. Adică, pot spune cu siguranță că nu va fi nimeni în Nikolaev timp de o lună sau două, iar în Odessa – două sau trei luni. Vom vedea cu toții, nu va fi așa că ne – am trezit dimineața-și avem un tanc în Nikolaev”, a spus el într-un interviu cu Yanina Sokolova.

el a menționat că o astfel de ofensivă este imposibilă, deoarece este foarte întinsă în timp, iar apărătorii orașului sunt mereu în alertă. 

“Echipamentele de șoc ajung la noi. Planificăm ce să facem cu ei. Sunt îngropați în beton pentru că înțeleg că vom trimite ceva acum. Adică, situația este diferită și depinde de situația generală din Ucraina, de succesele noastre ale Forțelor Armate din estul țării și de Frontul diplomatic comun”, a subliniat el.

Reamintim, potrivit lui Kim, în ciuda riscului și a bombardamentelor zilnice de către ocupanții ruși, tot mai mulți locuitori din regiunea Mykolaiv se întorc acasă.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.