se remarcă faptul că datele trimise prin formular sunt confidențiale și nu vor ajunge la străini/fotografie facebook.com/SecurSerUkraine Se remarcă faptul că datele trimise prin formular sunt confidențiale și nu vor ajunge la persoane neautorizate/fotografie facebook.com/SecurSerUkraine

Serviciul de securitate al Ucrainei a lansat un serviciu online pentru căutarea prizonierilor de război și a persoanelor dispărute în condiții de război.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al SBU.

Se remarcă faptul că Centrul Comun pentru căutarea și eliberarea prizonierilor a introdus un formular rapid pentru depunerea cererilor pentru ucrainenii dispăruți în timpul războiului, precum și pentru cei care au fost capturați de ocupanți.

Deci, de acum înainte este posibil să raportați circumstanțele dispariției unei persoane printr-un formular online. Se remarcă faptul că acei cetățeni care au aplicat la Centrul Comun mai devreme nu trebuie să completeze din nou formularul electronic – informațiile furnizate au fost deja procesate. În plus, se remarcă faptul că datele trimise prin formular sunt confidențiale și nu vor ajunge la persoane neautorizate.

“Vă rugăm să rețineți că problema eliberării prizonierilor este în competența exclusivă a autorităților de stat! Prin urmare, serviciul de securitate al Ucrainei avertizează împotriva schemelor frauduloase, atunci când persoanele necunoscute pot apela și oferi “ajutor” în presupusa eliberare a rudelor din captivitate”, subliniază mesajul.

SBU a cerut să nu furnizeze informații despre deținuți și propriile date personale organizațiilor și persoanelor autorizate, precum și surselor anonime.

“Acest lucru poate dăuna apărătorilor noștri în captivitate și poate complica cursul procesului de negociere pentru eliberarea lor!”- explicat în serviciu.

SBU a reamintit, de asemenea, că, pe baza rezultatelor activităților comune și a punerii în aplicare a deciziilor sediului de coordonare privind tratamentul prizonierilor de război, Centrul Comun a realizat eliberarea din captivitate și a returnat 573 de persoane pe teritoriul controlat de Guvernul Ucrainei.

Citește și:  expertul a explicat de ce instanța din Rusia a recunoscut Azov ca organizație teroristă Expertul a explicat de ce instanța din Rusia a recunoscut “Azov” ca o organizație teroristă  DPR a decis să încerce încă cinci străini capturați pentru activități mercenare În ” DNR “a decis să “judece ” pentru” activitate mercenar ” cinci străini mai capturate toată lumea este în doliu, tăcere în cazarmă: ocupanții l-au forțat pe Volyn să comenteze atacul terorist din Elenovka (video) “Toată lumea este în doliu, există tăcere în cazarmă”: ocupanții l-au forțat pe Volyn să comenteze atacul terorist din Yelenovka (video)

anterior, UNIAN a raportat deja că persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni după atacul terorist din Yelenovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.