extern, astfel de oameni nu sunt diferiți de restul/foto Unian, Sergey Reva în exterior, astfel de oameni nu sunt diferiți de restul/foto UNIAN, Sergey Reva

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a arătat fotografii ale violatorilor din Bucha, care au devenit deja suspecți în comiterea crimelor de război. El a spus cum să vă protejați de atrocitățile unor astfel de ocupanți.

Fotografii ale violatorilor din cea de-a 64-a brigadă rusă de puști motorizate care au organizat un masacru la Bucha, au arătat Arestovici pe pagina sa de Facebook.

El a menționat că numai pe fețele unor ocupanți se poate observa o tendință de comportament deviant și urme de psihotraumă severă. Restul soldaților par a fi”băieți obișnuiți”. De aceea, a subliniat Arestovici, este important ca oamenii să înțeleagă că ucigașii și sadicii nu poartă capace cu inscripții adecvate. În exterior, astfel de oameni nu se deosebesc de restul.

“Răufăcătorii urâți din exterior, cu dinți de aur și tatuaje, se dovedesc adesea cei mai drăguți oameni. Cei mai drăguți oameni cu ochelari și gropițe sunt sadici și maniaci. Trecerea la violență este instantanee. Muzica deranjantă nu se joacă, cerul nu este acoperit de nori și ticălosul nu se uită în mod deosebit amenințător, criminalul sau sadicul nu se inflamează treptat – acesta nu este un scandal de familie, o secundă este totul”, a scris consilierul șefului OP.

ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022  ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022 ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022  ocupanții fotografiilor care au organizat atrocități în Bucha pe 29 aprilie 2022

El a menționat, de asemenea, că, după atrocitățile comise, violatorii nu merg pe străzi cu mâini sângeroase. Ei se ocupă calm de afacerea lor de zi cu zi. De aceea, ucrainenii care se găsesc pe teritoriile ocupate temporar ale Federației Ruse nu ar trebui nici măcar să încerce să stabilească contactul cu militarii țării agresoare. Oricare dintre acești” eliberatori ” se poate dovedi a fi un maniac și un criminal.

Cum să vă protejați de atrocitățile ocupanților: sfatul lui Arestovich

“Un profesionist se distinge printr-un sentiment acut de pericol. Și o persoană în circumstanțe acute – prudență”, – a spus Arestovich.

Anterior, UNIAN a raportat deja că primii 10 ocupanți care au comis atrocități în Bucha au fost deja declarați suspicioși. Au capturat civili, i-au înfometat și i-au însetat, i-au ținut în genunchi cu mâinile legate cu cleme și ochii orbiți, i-au batjocorit și i-au bătut.

Suspiciunea a fost anunțată: sergentului Junior Vyacheslav Lavrentiev, soldaților Grigory Naryshkin, Vasily Knyazev, Albert Radnaev, Serghei Peskarev, caporalului Semyon Maltsev, Mikhail Kashin, Andrey Bizyaev, Dmitry Sergienko și sergentul Nikita Akimov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.