ucrainenii pun o mulțime de rezistență/foto t.me/zedigital Ucrainenii sunt punerea o mulțime de rezistență/foto t.me/zedigital

În Herson, Berdyansk, Energodar și alte orașe ocupate temporar din Ucraina trăiesc adevărați eroi care își riscă viața de dragul patriei. Aceștia sunt partizanii care strică viața Rashiștilor și perturbă referendumurile lor ilegale.

Modul în care ucrainenii lucrează în spatele liniilor inamice pentru TSN a fost spus exclusiv în centrul rezistenței naționale.

Oamenii care au rămas pe teritoriul așezărilor ocupate temporar pot ajuta mișcarea partizană în diferite moduri. În primul rând, pot “bombarda” orașul cu pliante, graffiti și afișe. Astfel de” scrisori ” către Rashiști pot fi adesea văzute în Herson sau Melitopol, unde ocupanții sunt intimidați de faptul că în curând vor fi distruși de APU. 

“Toate acestea sunt lucruri pe care toată lumea le face la fața locului și un exemplu viu este ceea ce am văzut în așa-numita zi a Rusiei, când oamenii noștri au împrăștiat difuzoare portabile și au pornit Imnul Ucrainei. Acesta este un lucru care a fost sfătuit elementar să facă pe teren și explicăm în vlogurile noastre cum să o facem în siguranță pentru a nu împinge inamicul împotriva noastră”, spune partizanul. 

Ucrainenii sunt punerea în sus o mulțime de rezistență. Au întrerupt introducerea zonei rublei, pe care Rashiștii au vrut să o impună oamenilor înainte de iunie:

“Am desfășurat o campanie de informare în masă pentru populație, pentru antreprenori, pentru refuzul de a folosi Rubla. Aceasta nu este doar munca noastră, este o muncă complexă efectuată de diferite servicii și noi. Și a fost un moment important pentru noi să perturbăm introducerea rublei în teritoriile sudice. Acesta a fost perturbat și armata rusă este, de asemenea, forțat să utilizeze hrivna în același Herson, pentru că ei pur și simplu nu au posibilitatea de a achita.”

Partizanul spune că Rashiștii aduc antreprenori din Crimeea la Kherson, astfel încât cel puțin cineva să folosească ruble acolo. Cu toate acestea, ucrainenii nu permit ocupanților să-și îndeplinească planurile, așa că rușii cad adesea în agonie.

“Ei încep să exporte cereale din sudul Ucrainei. Ei exportă metal și toate pentru că nu pot garanta pentru ei înșiși că vor dura. Este mai bine pentru ei să-l scoată, să-l jefuiască, să-l fure. Acest lucru este la nivelul lor mental, pornind de la o mașină de spălat la un anumit Buryat din regiunea Kiev, terminând cu rezervoare de cereale care sunt exportate din sudul Ucrainei”, a adăugat partizanul și a menționat că toate sfaturile pentru combaterea ocupanților pot fi citite pe site-ul rezistenței naționale.

Citește și:  a avut loc o explozie în Kherson: un colaborator a fost probabil rănit O explozie a avut loc în Kherson: un colaborator a fost probabil rănit Primarul din Melitopol a povestit despre un cadou otrăvit pentru ocupanți (video) Primarul din Melitopol a spus despre un otrăvit “cadou” pentru ocupanții (video)este prea târziu pentru a alerga: partizanii din Kherson s-au adresat elocvent ocupanților (foto) “este prea târziu pentru a alerga”: partizanii din Kherson s-au adresat elocvent ocupanților (foto)

anterior, UNIAN a raportat deja că partizanii din Kherson le-au oferit invadatorilor să cânte imnul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.