În rețea a apărut o înregistrare a unei conversații între un ucrainean și un rus, care a discutat despre războiul de pe teritoriul țării noastre. 

“Sanya, înțelegi, Europa ne-a împachetat cu astfel de arme încât, dacă mergi chiar și pe un tanc, un simplu Nikolai Apasă un buton din tufișuri și ai plecat cu toții. Înțelegi? Uită – te la modul în care coloanele (ale ocupanților ruși, – UNIAN) trag. Și apoi există un astfel de lucru ca Bayraktar. Acest lucru zboară la o altitudine de 8 kilometri timp de 24 de ore. Și aruncă în liniște bombe. Și curajul tău zboară printre copaci. Ciorile au ceva de mâncare”, i-a spus ucraineanul prietenului său din Rusia.

“În curând nu vei avea nimic. Veți mânca mușchi dacă îl găsiți. Vor fi găluște cu mușchi. Îți spun, fugi undeva. Fugiți în pădure și rămâneți acolo. Te vor pune aici”, a îndemnat ucraineanul prietenului său să scape de proiectul pentru războiul din Ucraina.

În același timp, rusul a menționat că nu există nici măcar păduri normale în regiunea Kaliningrad pentru a scăpa. 

“Am fost blocați complet. Nici măcar nu putem săpa. Puteți ajunge doar la Sankt Petersburg-10 avioane și trei feriboturi”, spune rusul.în plus, rusul a recunoscut că a scris un raport privind concedierea, deoarece nu-i place deloc ceea ce se întâmplă acum.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.