AFU trage în jos mai multe și mai multe rachete/facebook.com/Командування Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale UcraineiAPU este de fotografiere în jos mai multe și mai multe rachete/facebook.com/Командування procentul de rachete doborâte de armata ucraineană crește în fiecare zi.

Acest lucru a fost anunțat de secretarul NSDC Alexey Danilov în emisiunea teletonului Informațional, răspunzând la întrebarea gazdei dacă orașele și satele din Ucraina se pot aștepta să existe un cer sigur deasupra lor, având în vedere sistemul de apărare aeriană care nu este destul de eficient.

“În primul rând, nu aș spune că sistemul nostru de apărare aeriană nu este foarte eficient, având în vedere numărul de atacuri pe care le avem de la agresor. Astăzi am avut o întâlnire a Cartierului General al Comandantului Suprem, armata noastră a raportat președintelui. Pot spune că procentul de câte rachete militare sunt doborâte crește în fiecare zi. Pentru că deja înțelegem cum să o facem. Dacă cineva crede că teoretic poți studia undeva, războiul este un lucru care te învață practic, nu în teorie. În ceea ce privește cerul, acestea sunt avioane și apărare aeriană”, a spus Danilov.

El a adăugat ca răspuns la întrebarea dacă Ucraina poate conta pe primirea aviației militare de la partenerii internaționali, ca parte a asistenței cu arme.

“Pot spune că vom primi parțial aviație. Recent, mai ales în ultimele luni, din luna mai am primit mult mai multe arme. Mai mult, este un tip complet diferit. Aceasta este o armă de înaltă calitate care este în serviciu în țările NATO”, a subliniat Danilov.șeful NSDC a menționat că aproape în fiecare zi forțele armate ucrainene au succese.

“Dacă o astfel de asistență continuă și vom primi din ce în ce mai multe arme moderne, în plus, armata noastră o va stăpâni. Ei o vor stăpâni foarte repede, băieții și fetele noastre sunt foarte deștepți în această chestiune. Vreau să spun că vom avea speranța că avantajul care începe deja să fie consolidat pentru trupele noastre, va fi din ce în ce mai mult”, a subliniat Danilov.

Șeful NSDC a menționat, de asemenea, despre “falsurile” propagandiștilor ruși despre distrugerea lui HIMARS.

“Pot să-i asigur pe toți cetățenii țării noastre că nicio instalație HIMARS nu a fost afectată de nicio pagubă până în prezent. Bineînțeles că ei (armata rusă – UNIAN) îl vânează, pentru că înnebunesc când HIMARS începe să lucreze. Pentru că aceasta este acuratețea și încă o dată acuratețea”, a subliniat Danilov.

Citește și:  Podolyak i-a determinat pe ocupanți cu un gest real de bunăvoință: altfel-HIMARS-enurezis Podolyak a sugerat ocupanților un “gest de bunăvoință” real: altfel-“HIMARS-enurezis”  au amenințat că vor trage: soția apărătorului Azovstal a povestit despre ocupație și interogatorii Amenințat că va fi împușcat: soția apărătorului “Azovstal” a spus despre ocupație și interogatorii Estonia a împărtășit ceea ce sunt cei mai preocupați de comportamentul lui Putin Estonia a împărtășit ceea ce îi îngrijorează cel mai mult despre comportamentul lui Putin Lukashenka a recunoscut teroriștii de facto ai LDPR și Crimeea rusă Lukașenko a recunoscut” de facto “teroriști ai” LDPR “și” rus ” Crimeea  în regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii au lovit din nou teritoriul Velikaya Kostroma: ceea ce se știe În regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii au lovit din nou teritoriul Velikaya Kostroma: ceea ce este cunoscut

după cum a raportat UNIAN, potrivit GUR, Rusia a folosit 55-60% din rezervele sale de arme de înaltă precizie de la începutul războiului din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.