administrațiile iau măsurile necesare pentru a ridica minerii la suprafață/foto: REUTERSAdministrațiile iau măsurile necesare pentru a ridica minerii la suprafață/foto: REUTERS

datorită dezactivării unuia dintre districtele din regiunea Donetsk, 115 mineri Toretsk au rămas sub pământ.

Pavel Kirilenko, președintele administrației militare regionale Donetsk, a anunțat acest lucru în canalul său Telegram.

El a menționat că, în urma luptelor, districtele Bakhmut și Kramatorsk au rămas fără electricitate.

“Protecția de urgență a fost activată pe linia electrică principală de 330 kV – stația electrică centrală a NEC Ukrenergo din zona Toretsk a fost dezactivată și, ca urmare, așezările districtelor Bakhmut și Kramatorsk au fost dezactivate”, a remarcat președintele OVA.

lucrările de restaurare au început deja – va fi necesar să se elimine aproximativ 20 de rafale de fire.

Kirilenko a menționat că, din cauza întreruperii alimentării cu apă a stațiilor de filtrare numărul 1 și numărul 2 al celei de – a doua conducte de apă Donetsk-Kramatorsk, Slavyansk, Druzhkovka, Konstantinovka, Toretsk și așezările adiacente au fost fără apă.

“În plus, 115 mineri Toretsky au rămas sub pământ: 112 – la mina Tsentralnaya, 3 – la Mina Toretsky. Administrațiile iau măsurile necesare pentru a ridica minerii la suprafață”, a subliniat Kirilenko.

cauza și consecințele întreruperii sunt încă clarificate, a adăugat el.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 29 mai, primarul orașului Kramatorsk, Alexander Goncharenko, a declarat că în regiunea Donetsk, ca urmare a luptelor, linia electrică a fost avariată, Kramatorsk și orașele vecine au rămas fără energie electrică.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.