ocupantul rus i-a mărturisit tatălui său că nu înțelege semnificația războiului din Ucraina /foto REUTERS

Ocupantul rus la sunat pe tatăl său și ia spus că fiecare respirație ar putea fi ultima lui. În plus, el nu înțelege de ce a venit să ocupe Ucraina.

El a declarat Acest lucru într-o conversație telefonică care a fost interceptată.

“S * ka, urăsc aceste ucraineni. Suntem primii care stăm aici. Nu este nimeni mai departe de noi și nu este nimeni în spatele nostru. Va ajunge în orice moment – totul, p * zdets. Avem aici din stânga diviziei în general x * ynya eb * na.Nu-mi pot imagina cât de înfricoșător este aici. Un gând că părinții tăi te vor îngropa undeva, la naiba… Pentru ce naiba mergem? Nu înțeleg. Îmi explici, cel puțin tu: pentru ce lupt? De ce naiba am venit în Ucraina? Ei bine, pentru ce? De ce mor băieții mei aici?”- spune ocupantul.

Tatăl recunoaște sincer că nu poate răspunde la aceste întrebări și numește războiul din Ucraina”al doilea Afganistan

“Pur și simplu nu înțeleg de ce Putin a spus să meargă, dracu’! Ce se întâmplă? Ne-o trag ca pe ultimii. Nu le putem face nimic. Beau tone de vodcă, dar nu ajută”, a remarcat invadatorul.

În timpul conversației, ocupantul îi cere tatălui său iertare pentru tot ceea ce l-ar fi putut jigni. În plus, el a reamintit că familia va primi o plată pentru moartea sa. Rusul a cerut să-și plătească datoriile.

“Înțeleg dacă Rusia ar fi atacată: m-aș ridica, aș fi un zid pentru toată lumea. Și nu înțeleg de unde vin? În ce țară am venit? Ei sunt foștii noștri frați. Sunt oameni. Ei vorbesc rusa. Nah * sunt toate astea, nu-mi pot da seama?”,- a adăugat ocupantul.

“nu pot răspunde la această întrebare”, a răspuns tatăl său.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.