Care este situația din Kherson: ultimele știri/fotografii facebook.com/GeneralStaff.uacare este situația din Kherson: ultimele știri/fotografii facebook.com/GeneralStaff.ua

Armata ucraineană poate continua tactica asimetrică și poate lovi poduri, treceri, lanțuri logistice – acest lucru este necesar pentru a “înmuia” grupurile rusești și a le forța să se îndepărteze de Herson sau să le distrugă.

Acest lucru a fost declarat de expertul militar Denis Popovich în aerul canalului 24.

Potrivit acestuia, dacă grupul nu poate sau este lipsit de posibilitatea de a se reface, atunci se pune întrebarea, cât va dura dacă începe lupta activă?

“Dar mă tem foarte mult că conducerea rusă ar putea fi ghidată de motive politice, nu de cele militare. Din motive politice, ei pot comanda să stea în defensivă și să țină Kherson cu orice preț. Nici acest lucru nu poate fi exclus”, a subliniat Popovici.

Citește și:  nu există o pregătire reală a ocupanților pentru referendumul din regiunea Kherson-Khlan Nu există o pregătire reală a ocupanților pentru “referendumul” din regiunea Kherson-Khlan lupte grele se desfășoară în regiunea Kherson de două zile, APU continuă să avanseze-informații Britanice Lupte grele se desfășoară în regiunea Herson de două zile, APU continuă să avanseze-informații Britanice situația cu Podul Antonovsky din Kherson a fost luată sub controlul focului APU situația cu Podul Antonovsky din Kherson a fost luată sub controlul focului APU

El sugerează că, dacă Kherson este dezocupat, va fi foarte dificil pentru conducerea rusă să prezinte acest lucru ca o “victorie”. Ocupanții au acum o mare dilemă: să părăsească Herson sau să se apere.

“Dacă este apărat, poate duce la pierderi foarte mari în rândul soldaților ruși, care sunt deja într – o stare nu foarte bună (morală și psihologică-n. r.)”, a spus Popovici. – “Dacă îl lăsați, cum îl trimiteți? Ce fel de victorie, ce fel de “gest de bunăvoință” poate justifica acest lucru?”

După cum a scris UNIAN, pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

mai târziu, adjunctul Consiliului regional, Serghei Khlan, a clarificat că greva a fost provocată la baza ocupanților din apropierea podului. 

Potrivit acestuia, rușii, din cauza exploziei podului Antonovsky, au avut probleme cu răsturnarea armelor grele și a munițiilor către grupul lor de cealaltă parte a râului. 

Potrivit serviciilor britanice de informații, lupte grele au avut loc în Regiunea Herson în ultimele 48 de ore, în timp ce forțele ucrainene își continuă ofensiva împotriva trupelor rusești la vest de râul Nipru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *