Andryushchenko numit cinism specialAndryushchenko numit cinism special “auto-rapoarte ale Republicii Banane privind ajutorul umanitar, fișe pentru rezidenții Mariupol”/foto ua.depositphotos.com

La Paște, ocupanții au deportat 149 de persoane din Mariupol în Rusia, dintre care 23 erau copii.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“La Paște, ocupanții au deportat 149 de persoane din Mariupol în Rusia, dintre care 23 erau copii. Toate întreruperile evacuării reale (pe teritoriul controlat – UNIAN) din Ucraina au dus la deportarea crescută a rezidenților Mariupol. De fapt, ocupanții nu își ascund intențiile – de a limita numărul populației din Mariupol, de a se stabili în principal în zona portului maritim pentru a-și asigura serviciul”, a spus el.

De la bun început, a adăugat Andryushchenko, sa observat că singurul și principalul scop al controlului Rusiei asupra Mariupolului este accesul la port, cel mai adânc pe Marea Azov.

“Și amenajarea unei baze militare acolo. Toate acestea ar trebui să servească unui număr limitat de populație. Acum vedem o tendință spre confirmare și implementare”, a scris consilierul primarului.

Andryushchenko numit” Auto-rapoarte ale Republicii Banane privind ajutorul umanitar, fișe pentru rezidenții Mariupol ” un cinism special.

“Permiteți-mi să vă reamintesc, în oraș au rămas aproximativ 100 de mii de oameni. Rapoartele oficiale ale sateliților ocupanților spun că ieri, într-o vacanță mare, a fost distribuită… 5650 pachete alimentare. Adică un set la 17,7 persoane. Și ca cel mai înalt nivel de cinism – 140 de seturi pentru copii”, a rezumat el.Anterior, UNIAN a raportat deja că Rusia ar putea folosi arme chimice împotriva apărătorilor Azovstal și a populației civile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.