soldații ucraineni au distrus vehiculele de luptă ale infanteriei inamice/screenshotSoldați ucraineni distrus vehicule inamice de luptă de infanterie/screenshot

Războinicii celei de-a 30-a brigăzi mecanizate separate numite după Prințul Ostrogsky a fost lovit puternic de un vehicul de luptă al infanteriei inamice. Muniția a fost detonată.videoclipul atacului a apărut pe Facebook-ul brigăzii.

“Distrugerea încântătoare a unui BMP inamic cu muniție completă și rashiști prăjiți! Demilitarizarea rușilor continuă”, au remarcat soldații.

Imaginile arată modul în care echipamentul inamic se mișcă cu încredere de-a lungul aterizării. Ulterior, este rupt de o lovitură precisă. Soldații observă că BMP avea muniție completă. A detonat.

Citește și:  armata rusă a pierdut mulți ofițeri tineri în războiul împotriva Ucrainei-informații Britanice Armata rusă a pierdut mulți ofițeri tineri în războiul împotriva Ucrainei – informații Britanice un depozit de muniție rus a fost distrus în Chernobayevka-Arestovich Un depozit de muniție rus a fost distrus în Cernobaievka-Arestovich  au fost chemați încă 200 de ocupanți: Statul Major General a dezvăluit noi pierderi ale Federației Ruse în Ucraina “Otkobzonili” 200 mai mulți ocupanți: Statul Major General a relevat noi pierderi ale Federației Ruse în Ucraina  apărătorii ucraineni din sud au distrus postul de comandă al inamicului Apărătorii ucraineni din sud au distrus postul de comandă al inamicului inamicul continuă să distrugă Gulyai-pole în Zaporozhye (foto) inamicul continuă să distrugă Gulyai-pole în Zaporozhye (foto)

Anterior, Tunarii celei de-a 28-a brigăzi mecanizate separate numite după Cavalerii campaniei de iarnă au lovit puternic pozițiile ocupanților ruși într-una din regiunile sudice ale Ucrainei. Echipamentul distrus a fost, de asemenea, echipat cu muniție completă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.