APU folosind HIMARS distruge depozitele ocupanților  foto pentagon.mil APU cu ajutorul lui HIMARS distruge depozitele ocupanților foto pentagon.mil

Armata ucraineană continuă să se pregătească activ pentru dezocuparea teritoriilor capturate de trupele rusești.

Acest lucru a fost anunțat de Alexey Gromov, șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Ne pregătim activ nu numai pentru eliberarea Sudului, ci și pentru eliberarea întregului nostru teritoriu. Vreau să subliniez încă o dată că folosim în mod activ armele pe care partenerii noștri ni le-au furnizat”, a spus Gromov.

El a menționat că APU reduce capacitățile inamicului prin concentrarea forțelor asupra distrugerii potențialului de foc al inamicului pentru a obține paritate cu el.

Citește și:  rușii se panichează: Kim a spus cum sistemele HIMARS schimbă cursul războiului Rușii se panichează: Kim a spus cum sistemele HIMARS schimbă cursul războiului Ucraina negociază cu Statele Unite cu privire la furnizarea de rachete cu rază mai lungă de acțiune pentru HIMARS Ucraina este de acord cu Statele Unite cu privire la furnizarea de rachete cu rază lungă de acțiune pentru HIMARS

“În primul rând, stabilizăm situația, obținând paritate în mijloacele de distrugere a incendiilor. Reducem potențialul de foc al inamicului, eliminându-i logistica și muniția”, a explicat armata.

Potrivit lui, inamicul înțelege intențiile APU și încearcă să fie mai viclean, dar fără nici un rezultat.

“Pentru că atât APU sunt deschise societății, cât și depozitele inamicului sunt deschise HIMARILOR noștri. Suntem gata să – i distrugem (ocupanții-n. Red.) și așa va fi în fiecare zi și în fiecare noapte”, a subliniat Gromov.

După cum a raportat UNIAN, pe 12 iulie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a declarat că armele de precizie pe care Ucraina le-a primit de la partenerii occidentali au accelerat procesul de dezocupare a teritoriilor confiscate de Rusia și l-au făcut mai eficient.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.