fum din explozii/foto : Диалог.UA fum din explozii/foto: Диалог.UA

Rashiștii au povestit detaliile distrugerii de către armata ucraineană a depozitului de muniții al ocupanților din Khrustalny, care se află în partea ocupată a regiunii Luhansk.

Așadar, potrivit unui fan al “Novorossiya”, bloggerul Andrey Morozov, cunoscut pe web sub porecla Fighting Cat Murz, a fost “un depozit în general al tuturor munițiilor livrate de eșaloane către gara situată în aceeași rază Roșie din Federația Rusă”, care a stocat, printre altele, rachete de aeronave neguidate și obuze antiaeriene.

“Puterea primei detonări a fost de așa natură încât oamenii tind să creadă că o parte semnificativă a BC importată a fost pur și simplu aruncată într-o grămadă într-un singur loc, în ciuda faptului că teritoriul uzinei este imens și a fost posibil să o împachetăm corect pentru a face fără Hiroshima în caz de sosire (…) După ce au lovit depozitul, eșaloanele cu care stația a fost înfundată au fost pur și simplu târâte de locomotive diesel cu viteză superluminală”, a scris el. 

Bloggerul ucrainean Igor Lachen, citând propriile surse, a raportat, de asemenea, că Rezerva de arme a fost adusă în depozit începând cu 2014.

“200 de tone de scoici erau în depozit. Au aruncat totul în aer. Exploziile au continuat timp de 12 ore și după aceea, încă câteva ore intermediare, cu pauze. Conform poveștilor, aceasta este prima compoziție de arme din așa-numitul “LPR” din punct de vedere al volumului”, spune raportul.

Reamintim că aviația ucraineană a atacat un grup de echipamente și un depozit de muniții al Federației Ruse.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.