în Nikolaev, mormântul soldaților sovietici a fost deteriorat din cauza bombardamentelor inamice/fotografie t.me/senkevichonline în Nikolaev, mormântul soldaților sovietici a fost deteriorat din cauza bombardamentelor inamice/foto t.me/senkevichonline

Ocupanții ruși în timpul bombardării lui Nikolaev au intrat în mormântul comun al soldaților căzuți ai Armatei Sovietice care au eliberat orașul de invadatorii fasciști în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Acest lucru a fost raportat de către primarul Nikolaev Alexander Senkevich în telegramă.

“Recent, în timpul unuia dintre bombardamentele din oraș, rușii au intrat în mormântul comun al soldaților Armatei Sovietice care au murit în timpul eliberării lui Mykolaiv”, a scris primarul.

în Nikolaev, din cauza bombardamentului comis de inamic, mormântul soldaților sovietici a fost deteriorat/foto t.me/senkevichonlineÎn Nikolaev, din cauza bombardamentelor comise de inamic, mormântul soldaților sovietici a fost deteriorat/foto t.me/senkevichonlineПри în același timp, primarul a menționat că, după victoria Ucrainei în război, totul va fi reparat acolo.

Amintim, pe 23 iunie a devenit cunoscut faptul că s-au auzit explozii în Nikolaev, a existat o amenințare cu bombardarea artileriei inamice în oraș.

pe 22, invadatorii au lovit Mykolaiv cu șapte rachete, trei persoane au fost rănite. Ca urmare a atacului inamic, mai multe case au fost, de asemenea, avariate și două afaceri au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.